Reseptit
Pannukakku
Pannukakku eli pannari on koko perheen suosikki. Nauti lämmin herkku sokerin tai hillon kanssa - tai kokeile suolaisia täytteitä.

55 minUunipelti, n. 8-10 palaa
Ainekset
- 2kananmunaa
- ½sokeria
- 1 lmaitoa
- n. 5 dlvehnäjauhoja
- 1 tlsuolaa
- 50 gvoita tai öljyä
Valmistus
- Vatkaa munat ja sokeri, lisää joukkoon maito, vehnäjauhot ja suola. Sulata rasva tai käytä öljyä sellaisenaan ja lisää taikinaan. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.
- Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kaada taikina pellille.
- Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 45 minuuttia tai kunnes pannari on kypsä ja pinta on saanut kauniin värin.
Katso myös





