Reseptit
Chili con carne
Chili con carne on tuhti klassikkoruoka. Syö riisin kanssa tai eksoottisemmin tacojen täytteenä!
![Chili con carne](/reseptit/resepti_m/chili-con-carne.jpg)
45 minPata, 4-5 hlölle
Ainekset
- 2 rklöljyä
- 2isoa sipulia
- 2valkosipulin kynttä
- 500 gjauhelihaa
- ½ tlsuolaa
- cayennepippuria tai chilijauhetta
- 500 gtomaattimurskaa
- 70 gtomaattipyreetä
- 1 tloreganoa
- 1 prkpapuja tomaattikastikkeessa
Valmistus
- Kuumenna öljy padassa. Lisää sipulisilppu, hienonnetut valkosipulin kynnet ja jauheliha. Paista kypsäksi.
- Lisää suola sekä cayennepippuria tai chilijauhetta varovasti annostellen. Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, oregano ja papuja tomaattikastikkeessa.
- Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.
Katso myös
![Karjalanpaisti](/reseptit/resepti_s/karjalanpaisti.jpg)
![Entrecote](/reseptit/resepti_s/entrecote.jpg)
![Kanarisotto](/reseptit/resepti_s/kanarisotto.jpg)
![Hasselbackan perunat](/reseptit/resepti_s/hasselbackan-perunat.jpg)
![Lihapata](/reseptit/resepti_s/5c8f725659c9d-111.jpg)
![Broileririsotto](/reseptit/resepti_s/broileririsotto.jpg)