Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Kasari

Wau! Dempsey ja Makepeace - Siinä oli sähköä ilmassa, kun letkeä jenkki tapasi yläluokkaisen britin

KASARI: Taistelupari on kasariklassikko, jonka pääparin välillä väreili, rätisi ja säkenöi - myös oikeassa elämässä.

10.10.2021 klo 8:00

Taistelupari

Dempsey oli vahva amerikkalainen, Makepeace nokkela britti. Kuva: AOP.


Taistelupari tv-sarjassa eri lähtökohdista ponnistava poliisipari Dempsey ja Makepeace ratkoi rikoksia. James Dempsey (Michael Brandon) oli NYPD:n komisario ja Harriet Makepeace (Glynis Barber) puolestaan yläluokkainen ylikonstaapeli.


Pääpari oli toistensa vastakohdat: Dempsey letkeä amerikkalainen, Dempsey sivistynyt britti. Parin välillä väreili ja säkenöi, mutta murhat ja vakavat rikokset ratkesivat yhteistyönä.


Oikeassa elämässä Glynis Barber ja Michael Brandon rakastuivat toisiinsa kuvauksissa, vaikka ensin toki leikittiin kissa-hiiri -leikkiä. Näyttelijät Brandon ja Barber menivät keskenään naimisiin vuonna 1989.


Taistelupari
Harriet Makepeacen hiustyyli oli todellakin hip ja cool kasarilla. Kuva: AOP.


Makepeacen hiusmalli, tyylikäs polkkatukka, oli 80-luvulla kuumaa kamaa. Kasarilla vallalla oli ollut pöyhkeä överi-heitto ja maltilllinen tyyli toi kaivattua vaihtelua. Polkkatukkaa imitoitiin Suomessakin pikkukylistä kaupunkeihin ja kampaajat tutkivat tarkoin naisetsivän hiusmallin saloja tv-sarjasta. Pitihän joka tytön saada juuri samanlaiset hiukset kuin idolillaan!


Glynis Barber on jakanut Instagram-tilillään kuvakollaasin Taistelupari tv-sarjasta tunnelmista, joissa näkyy hyvin 80-luvun tiukka tyyli:Lähde: IMBd


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»