Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Kasari

Hei, me lennetään! - Nollaa aivot ja heitä ne narikkaan, kasarikomedia naurattaa aina vaan

Komediaherkku 1980-luvulta kertoo epäonnisesta matkustajalennosta. Ei lentopelkoisille...

9.4.2024 klo 7:23

Hei, me lennetään!

Elaine Dickinson (Julie Hagerty), Barry Rumack (Leslie Nielsen) ja lentokonehenkilökuntaa kriittisessä tilanteessa. Kuva: Hero.


Entinen taistelulentäjä Ted Striker (Robert Hays) traumatisoitui sodassa ja alkoi pelätä lentämistä. Päihittääkseen pelkonsa ja voittaakseen entisen tyttöystävänsä Elaine Dickinson (Julie Hagerty) itselleen, hän lähtee mukaan lennolle, jossa Elaine on työvuorossa. Lento on Los Angelesista New Yorkiin.


Kosintayritykset eivät ota onnistuakseen, mutta se ei ole matkanteossa pahinta. Tohtori Barry Rumack (Leslie Nielsen) tekee lennolla valitettavan hengenvaarallisen diagnoosin: kaikki koneessa kalaa syöneet ovat saaneet ruokamyrkytyksen. Pahaksi onneksi myös koneen lentäjä sairastuu.


Kone saadaan pidettyä ilmassa puhallettavalla Otto-nukella. Otto pystyy ainoastaan ohjaamaan lentokonetta, muttei laskeutumaan. Hätiin yritetään taivuttaa lentokammoista ex-sotilaslentäjää... Luvassa on kreisisekoilua, epätoivoista suostuttelua, huumaavia onnistumisia ja elvytettyä rakkautta.


(Airplane!/USA 1980)


Hei, me lennetään! pe 19.04. klo 20 MTV3

Katso lisää leffan ohjelma-aikoja Telsu.fistä

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»