Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Vappu Pimiä lataa napakasti, miksi maajussit eivät etsi rakkautta Tinderistä: "Oman kylän porukat…"

Vappu Pimiä on Maajussille morsian -juontaja, joka on naimisissa Teemu Huuhtasen kanssa ja perheeseen kuuluu kaksi tytärtä.

24.11.2023 klo 10:05

Vappu Pimiä

Yrittäjä, mediapersoona Vappu Pimiä on suositun Maajussille morsian -ohjelman juontaja ja myös "amorin lähettiläs". Kuva: KKM


Vappu Pimiä on juontanut supersuosittua Maajussille morsian tv-sarjaa. Ohjelmassa maaseudun asukit etsivät rinnalleen morsiota tai sulhoa. Tiedossa on aitoja kirjeitä ja kasvokkain tapaamisia.


Vappu Pimiä, miksi Tinderin aikakaudella etsitään rakkautta tosi-tv-ohjelmassa, eikä Tinderissä?

-Onhan nämä meidän nykynuoret maajussit somessa aktiivisia, eikä ole missään nimessä niin, etteivät osaisi Tinderiä käyttää. Mutta kyllä mulla on heistä sellainen kuva, että harva heistä siellä haluaa pörrätä. Se vaatii paljon aikaa ja Tinder perustuu siihen, että se paikallistaa ne lähialueet. Tinder-matchit on nopeasti läpikäyty, ne on tsekattu. Oman kylän porukat on jo niin sanotusti kollattu.


Vappu Pimiä on naimisissa Teemu Huuhtasen kanssa ja heillä on kaksi tytärtä. Pari avioitui Helsingissä vappuna 2013.

-Itse olen siitä onnekas tai jonkun mielestä ehkä onneton, mutta siinä mielessä olen onnekas, että mähän en ole ollut Tinder-aikakaudella ollenkaan sinkku. Tinder tuli oikeastaan vasta sen jälkeen, kun olin alkanut seurustelemaan tulevan puolisoni kanssa.


-En ole itse ollut koskaan Tinderissä. Mutta kavereita on ollut. Sieltä on onnellisiakin tarinoita. Yhdet ystävät ovat löytäneet sieltä toisensa ja on lapsia ja parisuhde on kestänyt kymmenen vuotta, Pimiä kertoo.


Vappu Pimiä

Tänä vuonna rakkautta tv:ssä etsivät Sami, Ville, Tarja, Kalle, Aino, Jani, Veli-Matti ja Pinja, keskellä Vappu Pimiä. Kuva: KKM


Tinderistä Pimiällä ei ole empiiristä kokemusta, mutta napakka mielipide kyllä.

-Mä kuulen, ettei suurin osa sieltä hae loppuelämän kumppania, vaan ehkä loppuyön kumppania tai loppuviikon kumppania. Nämä ei toisiaan millään muotoa sulje pois. Arvostelematta millään muotoa sitä palvelua. Sehän on hyvä, että on erilaisia muotoja, Pimiä pohtii.


Lue myös: Maajussille morsian -rakkausarpa toimii! Vappu Pimiä hehkuttaa: 2 vauvaa tulossa, häät...


Lue myös: Vappu Pimiä paljastaa karmeista treffeistä - Miehessä tämä piirre ällistytti: "Se oli kyllä..."


Lue myös: Vappu Pimiä paljastaa erityisen haaveen Teemu-rakkaan kanssa: "Kyllä kun ikää tulee lisää, niin …"


Maajussille morsian MTV Katsomo

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»