Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Vappu Pimiä paljastaa karmeista treffeistä - Miehessä tämä piirre ällistytti: "Se oli kyllä..."

Vappu Pimiä on monipuolinen mediapersoona, yrittäjä, kirjailija ja mökki-ihminen.

30.11.2023 klo 7:44

Maajussille morsian

Vappu Pimiä on syksyn aikana tv:ssä Maajussille morsian ja Maajussille morsian maailmalla sekä Tanssii Tähtien Kanssa tv-sarjojen juontajana. Kuva: KKM


Maajussille morsian on katsojamenestys. Yrittäjä, mediapersoona Vappu Pimiä on suositun ohjelman juontaja ja myös "amorin lähettiläs". Hän on naimisissa Teemu Huuhtasen kanssa ja heillä on kaksi tytärtä.


Moni suomalainen haluaa tutustua maajussien elämään, kurkistaa heidän tiloilleen sekä tietysti seurata rakkauden etsintää. Sarjassa päästään myös monenmoisille ryhmätreffeille ja yksäritreffeille. Toiset niistä onnistuvat, mutta voidaanpa treffeillä nähdä myös pettymyksiä, kun kemiaa ei välttämättä synny.


Maajussille morsian

Vappu Pimiä ja v. 2023 kaikki maajussit, vasemmalta Sami, Ville, Tarja, Kalle, Aino, Jani, Veli-Matti ja Pinja. Kuva: KKM


Vappu Pimiä, millaiset olisivat sinulle järjestetyt unelmatreffit?

-Hyvä kysyä ihmiseltä, joka on ollut 12 vuotta yhdessä. Kyllä me mun miehen kanssa käydään välillä treffi-illoissa, mutta kyllä se on hyvin, hyvin harvinaista se meidän treffailu.

-Me ollaan haaveiltu, että mentäisiin sellaiseen leffaan, missä tarjoillaan ruokia ja viiniä. Sellainen voisi olla ihan kiva. Tosin mä en suosittele elokuvateatteria ensitreffien paikaksi. Tälleen 12 vuotta yhdessä olleille se on hyvä, kun kaikki jutut on ns. juteltu. No, ei kaikkea ole juteltu. Mutta ei tarvitse tietää toisesta kaikkea, kun aika lailla jo tiedetään kaikki, Pimiä naurahtaa.


Entä löytyykö historiastasi treffejä, jotka eivät menneet ihan putkeen?

-Silloin kun olin sinkku ja kävin jonkun verran treffeillä, niin kyllä sellaiset treffit on karmeat, kun näkee heti itse, ettei tässä ole mitään, tästä ei tule mitään. Ja toinen on ihan fiilareissa.

-Yhden miehen kanssa kävi, että hänellä oli hirveä tarve nostaa itseään. Hän kehuskeli itseään ja saavutuksiaan, ja se oli kyllä aika luotaantyöntävää meikäläiselle. On kiva kuulla toisesta, mutta jos sä koko ajan nostat itseäsi jalustalle... En tiedä, mistä johtui. Ehkä minä laukaisin hänestä sellaisia tunteita, mutta se oli kyllä turn off.


Vappu Pimiä jakoi Instagramissa kuvia ja tunnelmia perheensä syyslomareissusta Roomasta. Tässä kuvia puoliso Teemu Huuhtasen kanssa lomalta, kuvat lainattu Pimiän Instagram-tililtä:Mistä tiedät, onko joku se oikea?

-Se on jännä juttu. Sen vaan tuntee. Se vaatii siltä rakkauden etsijältä myös. Ihmisten täytyy ymmärtää, että joskus ehkä niitä omia vaatimuksia pitää laskea. Jos ajatellaan, etten mä löydä mulle sopivaa, niin sitten täytyy miettiä, että miksi näin on.

-Joskus rakkauden eteen pitää olla valmis tekemään myös kompromisseja. Ja olla rohkeita ja heittäytyä!


Lue myös: Maajussille morsian -jengi juhli iloisia pikkujouluja - Missä ovat nämä kolme? Katso kuvat!


Lue myös: Maajussille morsian -rakkausarpa toimii! Vappu Pimiä hehkuttaa: 2 vauvaa tulossa, häät...


Lue myös: Oho! Maajussi Ville jakoi ennennäkemättömät otokset Maajussille morsian -touhuista - Katso kuvat!


Maajussille morsian, Maajussille morsian: Kaikki tarinat ja Tanssii Tähtien Kanssa ma MTV Katsomo

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Juttu on julkaistu ekan kerran 21.11.2023.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»