Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Missä on Maisa Torppa? Sometähti jäi pois viime metreillä - Uusi Farmi Suomi väki on tässä!

Uusi Farmi Suomi -kausi alkaa myöhemmin keväällä ja tässä ovat Farmille lähtijät.

7.1.2021 klo 7:00

Farmi Suomi

Maisa Torppa ohjelman promokuvassa. Kuva: Nelonen


Viime keväänä aikamoiseksi reality-hitiksi noussut Farmi Suomi saa jatkoa. Julkisuudesta tunnetut kilpailijat suuntaavat Pieksämäen seudulla sijaitsevalle maatilalle. Maalla he tietysti irtautuvat täysin modernin maailman mukavuuksista ja elävät maatilalla entisajan malliin askeettisissa oloissa.


Lapio painetaan lantaan ja maatilan raskaat työt tehdään käsi- ja jalkavoimin, vesi kannetaan kaivosta ja sähköäkin on käytössä lähinnä laitumen sähköpaimenessa. Päiviin kuuluu myös moninaisia maatilanhoitoon liittyviä kisoja.Ennakkotietojen mukaan myös Maisa Torppa olisi mukana kisassa ja hänestä ehdittiin ottaa jo promokuvat. Kun ohjelmaa kuvattiin viime vuonna, Torppa ilmoitti sairastuneensa ja estyneensä kisasta. Näin hän kommentoi kuvan kera asiaa Instagramissa:-Instagram vs reality. Viime viikot on menneet aivan pipariksi! Mun piti olla kuvaamassa Farmi ohjelmaa, jota olen koko kesän odottanut. Useampi viikko meni kuitenkin sairastaessa ja yhdessä tuotantoyhtiön ja lääkäreiden kanssa tulimme siihen tulokseen, että terveys on pakko laittaa etusijalle. Tarvitsen vielä toipumisaikaa, enkä ole tarpeeksi vahva osallistumaan maatilan töihin. Pettymys on kova ja viimeiseen asti toivoin nopeaa paranemista! Lähetänkin kaiken ylimääräisen energian ja tsempit Farmilla kilpaileville kavereille!, Torppa kirjoitti.


Lue lisää: Maisa Torppa jakso räjäytti Veitolan somen: "aidosti oikeasti itketti" "epäaitoa ja teeskentelyä"...

Farmi Suomi

Farmilaisten promokuvassa, jossa mukana keskellä hattu päässä myös Maisa Torppa. Kuva: Nelonen


Mukaan leikkiin ovat lähteneet: ex-mäkikotka Janne Ahonen, räppäri Dan "Uniikki" Tolppanen, toimittaja Sanna Ukkola, kauppiaan rouva Michele Murphy-Kaulanen, toimitusjohtaja Mikael Jungner, yleisurheilija ja urheilumanageri Noora Toivo, räppäri Pastori Pike, lastenhoitaja Pia Nykänen, realitytähti Sauli Koskinen, näyttelijä Timo Lavikainen, Miss Suomi 2019 Anni Harjunpää, artisti ja somevaikuttaja Tuuli sekä leijonalegenda Timo Jutila.


Farmin Pehtoorina jatkaa viime kaudelta tuttu, paikallisen tilan vanha isäntä Terho Häkkinen. Koko kisan voittaja kuittaa itselleen 30 000 euroa. Farmi Suomi ensimmäisen kauden voitti jääkiekkomaalivahti Noora Räty.

Farmi Suomi

Ohjelman juontaa Ellen Jokikunnas. Kuva: Nelonen


Farmi Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa myöhemmin keväällä, uusintoja Jimillä.


Katso kaikki tv-ohjelmien lähetysajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Keskustele artikkelista
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat