Reseptit
Vispipuuro
Vispipuuro on valintasi erityisesti silloin, kun puolukat eivät muuten maistu. Parhaimmillaan sokerilla ja maidolla höystettynä.
![Vispipuuro](/reseptit/resepti_m/vispipuuro.jpg)
25 minKattila, 7-8 hlölle
Ainekset
- 1vettä
- 1 ½ dlmannasuurimoita
- 1 ¼ dlsokeria
- ¼ tlsuolaa
- 150 gpakastepuolukoita
Valmistus
- Keitä vesi ja vispaa mukaan mannasuurimot. Lisää suola ja sokeri. Anna kiehua 10 minuuttia välillä sekoittaen.
- Jauha jäiset puolukat ja lisää sekaan. Keitä pari minuuttia. Jäähdytä ja vatkaa kuohkeaksi.
Katso myös
![Luumukiisseli](/reseptit/resepti_s/luumukiisseli.jpg)
![Raparperikiisseli](/reseptit/resepti_s/raparperikiisseli.jpg)
![Mämmi](/reseptit/resepti_s/5e8da29a119e6-229.jpg)
![Granola](/reseptit/resepti_s/5e41252561ed9-309.jpg)
![Omenahillo](/reseptit/resepti_s/omenahillo.jpg)
![Sangria](/reseptit/resepti_s/6014096fc1628-347.jpg)