Reseptit
Täytetyt kesäkurpitsat
Kesäkurpitsat ovat saaneet täytteeksi maistuvaa jauhelihaseosta.

1 hUunivuoka, 4 hlölle
Ainekset
- 3kesäkurpitsaa
- Jauhelihatäyte
- 1 rklöljyä
- 400 gjauhelihaa
- 1sipuli
- ¾ tlsuolaa
- 2tomaattia
- 200 gtuorejuustoa
- 3 ½ dlkeitettyä pitkäjyväistä riisiä
- 150 gmozzarella raastetta
- Voiteluun
- öljyä
Valmistus
- Halkaise kesäkurpitsat pituussuunnassa. Irrota sisus veitsellä ja ota se talteen.
- Laita halkaistut kesäkurpitsat voideltuun uunivuokaan. Kypsennä 225 asteisessa uunissa 5-10 min.
- Keitä riisi ohjeen mukaan.
- Ruskista jauheliha öljyssä. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli, jatka paistamista. Lisää kuutioitu kesäkurpitsan sisus, suola, kuutioidut tomaatit ja tuorejuusto. Sekoita. Lisää seokseen keitetty riisi.
- Täytä kurpitsat. Pane pinnalle juustoraastetta. Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 min.
Katso myös





