Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Yllätystemppu! Christoffer Strandberg hyppäsi tästä syystä MTV3:lta Neloselle: "Tajusin, että..."

Christoffer Strandberg Show on uusi viihdeohjelma. Samalla Strandberg hyppää MTV3-kanavalta Neloselle.

12.2.2023 klo 10:00

Christoffer Strandberg

Christoffer Strandberg tuli suomalaisten tuntemaksi MTV3:n Putous-viihdeohjelmasta. Hänellä on moniulotteinen ura näyttelijänä. Hänet valittiin vuonna 2013 Miss Drag queeniksi ja vuonna 2022 Vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi. Kuva: KKM


Näyttelijä, juontaja Christoffer Strandberg kutsuu tunnettuja suomalaisia vieraakseen uudessa, omaa nimeään kantavassa viihdeohjelmassa - Christoffer Strandberg Showssa. Monessa MTV3:n ohjelmassa nähty Strandberg siirtyy samalla Neloskanavalle.


Putouksessa kaiken kansan tuntemaksi noussut ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa voiton napannut Strandberg on haaveillut omasta tv-showsta:

-Oman ohjelman tekeminen on ollut tv-urani suurin unelma. Kun Nelonen lähestyi minua mahdollisuudella toteuttaa tuo unelma, tajusin, että nyt jos koskaan on pakko uskaltaa ja heittäytyä. Saan yhdessä huikean tiimini kanssa luoda jotain täysin uutta ilman tiukkoja formaattirajoja, Strandberg kertoo Nelosen tiedotteessa.

Christoffer Strandberg

Strandbergin yksi Putous-hahmoista oli räväkkä Barbi de Voro - Suomen rikollisin mummi. Kuva: MTV3


Strandberg on nähty tv:ssä heittäytyjänä, joka on uskaltanut rikkoa raja-aitoja. Näyttelijä, juontaja lupaa heittää itsensä likoon ja haastaa itsensä niin esiintyjänä kuin ihmisenä keväällä tv:ssä.


Strandberg lupaa:

-Tässä show’ssa nähdään rohkeampi ja villimpi Christoffer. Aion valjastaa ja haastaa kaiken osaamiseni ohjelman juontajana, isäntänä, koomikkona ja näyttelijänä. Tätä ohjelmaa tehdään samalla tavalla kuin järjestän juhlia: teen kaikkeni, jotta vieraat viihtyvät, eikä missään säästellä. Yleensä myöskään yllätyksiltä ei vältytä.

Christoffer Strandberg

Strandberg voitti opettajansa Jutta Heleniuksen kanssa Tanssii tähtien kanssa -kisan vuonna 2019. Kuva: MTV3


Vaikka Christoffer Strandberg Show’ssa nähdään ajankohtaisia vieraita, ei siinä kuitenkaan tehdä perinteisiä haastatteluja ja kysellä ilmeisimpiä kuulumisia.

-Tämä ei oikeastaan ole talk show, vaan kokonaisvaltainen viihdeohjelma, jossa seikkaillaan niin studiossa kuin sen ulkopuolella. Haluan tarjota vierailleni ja katsojille mahtavia kokemuksia ja mahdollisuuden nauraa sekä kanssani että kustannuksellani. Ennen kaikkea haluan tuoda ihmisille iloa, lämpöä ja huumoria arkeen. En malta odottaa ohjelman alkua!, Strandberg heittää innoissaan Nelosen tiedotteessa.


Christoffer Strandberg

Christoffer Strandberg Show alkaa tv:ssä maaliskuussa. Kuva: Nelonen


Lue myös: "Olisi jo pervoa…" Christoffer Strandberg paljastaa, miksei hänestä tullut TTK-juontajaa


Lue myös: Christoffer Strandberg sanoi ei tosi-tv:lle: “En halua olla julkisuudessa vain julkisuuden takia”


Christoffer Strandberg Show ke 22.3. klo 21.00 Nelosella ja Ruudussa.


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»