Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

No nyt! Masked Singer Suomi jekuttaa isosti! Yllätysuudistus katsojille tiedossa!

Masked Singer Suomi palaa isompana. Tällä kaudella mukana on myös kulissien takaisen elämän paljastava oma ohjelma.

28.8.2021 klo 7:00

Masked Singer Suomi

Christoffer Strandberg, Jenni Kokander, Maria Veitola ja Janne Kataja, keskellä ohjelman isäntä Ile Uusivuori. Kuva: MTV3


Suosittu arvuutteluohjelma Masked Singer Suomi palaa televisioon isompana! Uudella kaudella hahmoja on kilpailussa enemmän kuin koskaan aikaisemmin ja jaksojakin on enemmän. Hahmot ovat mitä mielikuvituksellisempia ja tälläkin kaudella varmasti pystyvät jekuttamaan niin tv-katsojia kuin Masked Singer -paneeliakin.


Tällä kaudella 16 toinen toistaan mystisempää hahmoa astelee lavalle ylittämään itsensä ja mittelöimään palkinnosta, kultaisesta maskista.


Luvassa on taas liuta lauluesityksiä ja lavashow, kun naamioituneet julkisuuden henkilöt esiintyvät maskeissa. Masked Singer Suomi -ohjelman panelisteina nähdään tutut Maria Veitola, Jenni Kokander, Christoffer Strandberg ja Janne Kataja. Ohjelman isäntänä toimii Ile Uusivuori.


Lue myös: Ilkka Ile Uusivuori koki merkityksellisiä hetkiä korona-keväänä - Juttelee edelleen päivittäin tästäMasked Singer Suomi

Christoffer Strandberg aloitti viime kaudella Masked Singer -panelistina ja jatkaa myös uudella kaudella. Kuva: MTV3


Masked Singer tuo myös aivan uuden ohjelman katsojille. Masked Singer: Maskin takana -ohjelma jatkaa siitä, mihin Masked Singer Suomi -ohjelman jakso päättyy.


Viikoittaisessa spesiaalissa Ile Uusivuoren vieraaksi saapuu maskinsa viimeisimmäksi poistanut julkkis, joka paljastaa tarinan maskin takaa. Mihin mystiset vihjeet viittasivat? Millaista oli kuunnella tuomariston arvailua maskin takaa? Millainen kokemus hullunkuriseen ohjelmaan osallistuminen oli?


Masked Singer Suomi

Ile Uusivuori pääsee jututtamaan hahmoja kulissien takaisista salaisuuksista uudessa tv-ohjelmassa. Tämä kuva on ekalta kaudelta, ja kisaajana Paleface. Kuva: MTV3


Ohjelmassa vieraillaan myös Masked Singerin kulisseissa ja päästään kurkistamaan pukuompelimoon, laulutreeneihin ja tunnelmiin bäkkärillä juuri ennen lavalle astelua.


Masked Singer Suomi MTV3 ja mtv-palvelu la 28.8. klo 20 alkaen

Masked Singer: Maskin takana MTV3 ja mtv-palvelu la 28.8. klo 21 alkaen

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»