Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Ilkka Ile Uusivuori koki merkityksellisiä hetkiä korona-keväänä - Juttelee edelleen päivittäin tästä

Ilkka Uusivuori juontaa tv:ssä kahta suosikkiohjelmaa: Masked Singer Suomi ja Penkinlämmittäjät.

24.10.2020 klo 10:00

Penkinlämmittäjät

Ile Uusivuori on tv- ja radiojuontaja, joka on naimisissa toisen tv-persoonan, Marja Hintikan, kanssa. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiIlkka Ile Uusivuori tuli radion kautta tutuksi suurelle yleisölle YleX Aamu ja YleX Iltapäivä -ohjelmissa. Mies alkaa olla tuttu kasvo myös tv:ssä. Millaista tv-työ on ja miltä se maistuu?


- Se on jotain semmoista, mistä suunnattomasti nautin. Tykkään isojen ja varsinkin suorien lähetysten fiiliksestä. Siinä saa käyttää luovuutta, omaa kapasiteettia ja valmistautumista. Sitä on tehty vuosien varrella aika paljon.


- Ikinä ei voi sanoa, mitä ihmiset löytää ja mitä ei löydä. Sitä hutkii menemään mahdollisimman paljon ja osa niistä osuu ja osa ei osu. Sitä se työ loppujen lopuksi on, Uusivuori analysoi.


Penkinlämmittäjät

Ile Uusivuori haastattelee Masked Singerissä Palefacea, joka esiintyi Hevosena. Kuva: MTV3


Masked Singer Suomi saavutti korona-keväänä suuren menestyksen ja alkoi pyöriä taas tänä syksynä tv:ssä. Mitä fiiliksiä tuo aika ja viihdeohjelma herättää näin jälkikäteen Ile Uusivuoressa?


- Se oli aika, jolloin tuli tosi paljon huonoja uutisia, eikä ihmiset oikein tienneet, mihin tämä maailma menee. Oli tosi hienoa,että lauantaina kaikki unohti sen hetkeksi ja rupesivat miettimään, kuka on Heinäseiväs.


- Edelleen melkein päivittäin keskustelen tuntemattoman ihmisen kanssa sarjasta. Aika harvoin enää tulee tv:stä yhteiskokemuksia, toki on olympialaiset ja MM-lätkät, mutta tuohon kevääseen sattui tulemaan, Uusivuori kertoilee.


Penkinlämmittäjät MTV3 ke klo 21

Masked Singer Suomi MTV3 la klo 20


Katso ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat