Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Christoffer Strandberg lähettää yhden toiveen korona-aikana: "Toivon, että koko perhe ja lapset..." 

Christoffer Strandberg on mukana koukuttavassa Masked Singer Suomi -viihdeohjelmassa.

19.12.2020 klo 8:00

Christoffer Strandberg

Christoffer Strandberg on monipuolinen esiintyjä, näyttelijä, drag-artisti ja tulevan Putous-kauden juontaja. Kuva: MTV3Christoffer Strandberg on mukana Masked Singer Suomi -ohjelmassa ekaa kautta. Hän on panelisti yhdessä Jenni Kokanderin, Maria Veitolan ja Janne Katajan kanssa.


Strandberg kertoo olleensa erittäin mielissään, kun häntä pyydettiin mukaan ohjelmaan. Ja kyllä, kokemus on ylittänyt miehen suurimmatkin unelmat.


- En ole koskaan kokenut mitään vastaavaa, enkä varmasti koskaan tule kokemaankaan. Tämä on niin absurdi ohjelma. Se salailun määrä, sut pitää mm. kuljettaa panelistien huoneeseen ja salaisuuksista pidetään todella tiukasti kiinni! Strandberg hehkuttaa.


Christoffer Strandberg

Christoffer Strandberg miettii päänsä puhki esiintyjän henkilöllisyyttä Masked Singer Suomi -ohjelmassa, vieressä Maria Veitola. Kuva: MTV3


Korona-aika on luonut varjonsa monen perheen elämään, ja vastoinkäymisiä riittää. Tällaisena aikana tv voi Strandbergin mukaan tuoda kaivattua iloa elämään.


- Nyt tarvitaan hyvää viihdettä, että voidaan ajatella muutakin kuin pandemiaa. Toivon, että koko perhe ja lapset voivat katsoa hyvää viihdettä kotona. TV:n äärellä voidaan ottaa yhdessä perheen kanssa iisisti, Strandberg lähettää toiveen koteihin.


Lue lisää: Tässä on Christoffer Strandberg ja perhe: Janne-mies, Valma-koira ja Christoffer on kolmen kopla


Lue lisää: Uusi Putous-juontaja on Christoffer Strandberg - Uusissa sinipaidoissa tuttuja ja uusia nimiä!


Masked Singer Suomi -finaali MTV3 la klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat