Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Uusi Putous-juontaja on Christoffer Strandberg - Uusissa sinipaidoissa tuttuja ja uusia nimiä!

Putous tulee taas, kauden eka jakso nähdään ensi vuoden tammikuussa. Ketkä pukevat sinipaidat tällä kertaa päälleen?

18.11.2020 klo 15:05

Putous

Christoffer Strandberg on tuttu Putous-kausilta mm. Nöpö-Felixinä ja Salon Seijana Salosta. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiLauantai-iltojen ilo ja koko perheen suosikkishow Putous tuo jälleen iloa kotisohville talven pimeimpiin iltoihin. Ohjelmaa ei juonna Roope Salminen, eikä Joonas Nordman, vaan Christoffer Strandberg.


-En malta odottaa, että pääsen juontamaan Putousta! Kaikki edeltäjäni ovat tehneet huikean työn, mutta nyt minun on tehtävä tämä omalla tyylilläni. Putouksen luonteeseen kuuluu muutos, Christoffer Strandberg toteaa MTV:n tiedotteessa.


Lauantai-illan areenalle marssii jälleen seitsemän näyttelijää. Osa on koko kansan tuntemia viihdyttäjiä, osa Putouksen rohkean hengen mukaisesti uusia kykyjä.


PutousAntti Tuomas Heikkinen, Mikko Töyssy, Pilvi Hämäläinen, Heikki Ranta, Christoffer Strandberg, Maaria Nuoranne, Dennis Nylund ja Aija Pahkala. Kuva: MTV3


Viime kaudelta tuttujen Antti Tuomas Heikkisen, Heikki Rannan ja Mikko Töyssyn ja Putous-konkari Pilvi Hämäläisen lisäksi sinipaitoihin tällä kaudella pukeutuvat uudet putouslaiset Maaria Nuoranne, Dennis Nylund ja Aija Pahkala.


Puolentoista tunnin livelähetysten aikana luvassa on koko perheen viihdettä ja Putous-klassikoita, kuten livesketsejä ja improvisaatiota. Kaiken kruunaa Sketsihahmokilpailu uusine hokemineen, puhuttavine hahmoineen ja luvassa on myös yllätyskäänteintä.


Ohjaajana ja pääkäsikirjoittajana jatkaa jo kolmatta kauttaan Niina Lahtinen.


Putous alkaa MTV3:lla la 16.1. klo 19.30

Katso kaikki ohjelma-ajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Putous
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat