Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tässä on Christoffer Strandberg ja perhe: Janne-mies, Valma-koira ja Christoffer on kolmen kopla

SUOSIKKIUUSINTA: Tuleeko suomenruotsalaisen yleisön suosikki-siuntiolaisesta, Christoffer Strandbergista, koko Suomen tuntema ja rakastama?

17.11.2018 klo 11:00

Putous

Christoffer Strandberg (29) on ensimmäistä kertaa Putous-viihdeohjelmassa. Kuva: KKM


Näyttelijä Christoffer Strandberg on ensimmäistä kauttaan mukana Putous-viihdeohjelmassa. Ennen Putousta hän ei ole ollut kovinkaan tiedetty suomenkielisen tv:n puolella. Hän on juontanut mm. ruotsinkielistä Yle X3M-radio-ohjelmaa.Strandberg asuu Janne-miehensä ja koiransa kanssa Siuontiossa omassa lapsuusmaisemassaan.

- Muutimme kotiseudulleni maalle asumaan Helsingistä. Perheeseeni kuuluu Janne-mies ja Valma-koira. Siuntiossa asuu myös oma lapsuudenperheeni sekä iso osa sukua. Olen paljon töissä, joten silloin kun olen kotona, on kiva, että kaikki läheiset ovat lähellä. Voin piipahtaa vaikka kävelylle äidin kanssa, Strandberg kertoo.


Usein sanotaan, että omistaja ja koira muistuttavat toisiaan. Miten on Strandbergin kotona?

- Olemme Valman kanssa molemmat helposti syttyviä ja riehakkaita. Me kumpikin taidamme olla kotona pieniä hallitsijoita, vaikka töissä rakastankin yhteistyötä. Mieheni Janne on järki ja rauha meidän kodissa, joka pitää rauhan yllä.

Putous

Putouksen 10. kaudella mukana neljä uutta näyttelijää: Terhi Suorlahti, Christoffer Strandberg, Helmi-Leena Nummela ja Lauren Lehtinen. Mukana tutut Pilvi Hämäläinen, Timo Lavikainen, Mikko Penttilä ja Ernest Lawson. Suoran lähetyksen juontaa Roope Salminen. Kuva: MTV3.

Mies on ennestään tuttu suomenruotsalaiselle yleisölle.

- Putouksessa mittakaava, yleisön suuruus ja saamamme huomio ovat aivan uutta. Olen tehnyt sketsejä, huumoria ja hahmoja jo pitkään ruotsiksi, mutta ollut aika rauhassa. Ruotsinkieliset ovat tunnistaneet, mutta suuri yleisö ei.


Entä luuleeko Strandberg saavansa siuntiolaisilta paljon ääniä sketsikisassa?

- Toivon, että siuntiolaiset kannustaisi! Tosin tärkeämpää olisi, että saisin uusia ystäviä ja uusia seuraajia. Haluaisin tavoittaa uutta yleisöä!Putous on MTV3:n ohjelmistoa.

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi


Julkaisemme lukijoidemme iloksi suosituimpia juttuja uusintoina. Tunnistat jutut SUOSIKKI-UUSINTA -merkinnästä.
Tämä juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 17.11.2018.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat