Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Christoffer Strandberg paljastaa hankalan tilanteen julkkiskekkereissä: "On vaikeaa, kun..."

Christoffer Strandberg on näyttelijä ja juontaja sekä Masked Singer -etsivä.

22.10.2022 klo 10:00

Christoffer Strandberg

Christoffer Strandberg tuli kohisten koko kansan tuntemaksi Putous-viihdeohjelmasta. Tämän jälkeen hänet on nähty myös tv-juontajana. Strandberg tähdittää uutta Kulkuset kulkuset -elokuvaa. Kuva: KKM


Masked Singer Suomi on noussut lauantai-iltojen iloksi monessa kodissa. Mitä mielikuvituksellisimmat hahmot ja musiikkiesitykset ovat ihastuttaneet. Näyttelijä, juontaja, monilahjakkuus Christoffer Strandberg on yksi ohjelman etsivistä yhdessä Janne Katajan, Maria Veitolan ja Jenni Kokanderin kanssa.Masked Singer valvottaa katsojat. Mikä sinusta siinä on parasta?

-Me ollaan katsojien kanssa samassa veneessä. Me etsivät voidaan sanottaa sitä, mitä katsojatkin miettii kotona. Sitten ne, jotka osallistuu, pääsevät esiintymään ilman sitä oman itsensä taakkaa. Olla täysin oma itsesi, siinä on jotain kutkuttavaa. Ja se on aidosti puhtaan viihteen ja hyvän mielen ohjelma, se on aika viaton ohjelma, hyvällä tavalla.


Onko etsivien kommentit käsikirjoitettu?

-Ei, kaikki tulee täysin improvisoituna ja sen kyllä huomaa. Ihailen Masked Singerin leikkaajaa suunnattomasti, välillä tulee viiden minuutin monologeja ja aivopieruja. Sitä leikataan kyllä, mutta silti se on noin sekava.


Christoffer Strandberg

Masked Singer Suomi -etsivät: Janne Kataja, Maria Veitola, Christoffer Strandberg ja Jenni Kokander. Kuva: MTV3


Onko mennyt yöunet?

-Kyllä kuvauskaudella menee. Se on niin visuaalinen ohjelma ja uusia hahmoja tulee. Se on räjähtävä, on pyroja ja valoja. Kun tulee kotiin ja ollaan kuvattu kaksi jaksoa päivässä, niin on kyllä vähän epileptinen tunnelma. Sitä miettii hahmoja ja nimiä. Kun kuvataan, tämä on ainoa, joka täyttää aivot.


-Ei voi mennä nukkumaan hetkeen, kun tulee kotiin. Me aloitetaan aamusta ja kotiin tulee joskus 23.30. Välillä on raskasta, jos on muita töitä seuraavana aamuna. Haluaisi vaan jakaa muille, mitä jo tietää, se on ärsyttävää. Kuvausten jälkeen on puoli vuotta, kun vika hahmo paljastuu.


Christoffer Strandberg

Musta-Lammas eli Lenni-Kalle Taipale voitti Masked Singer Suomi -kisan v. 2022. Taipale on tuttu näky monien viihdeohjelmien kosketinsoittajana ja kapellimestarina. Kuva: MTV3


Onko tullut kiusallisia tilanteita pitää kisaajat salassa?

-On vaikeaa, kun tästä pitää olla hiljaa. Välillä mukana olleita ihmisiä kohtaa kekkereissä tai muissa töissä ja tulee tarkoittavia katseita.


Kenet haluaisit nähdä ohjelmassa?

-Laulajille tämä voi olla jopa haastavampaa, kun me tunnemme heidän äänet. On mahtavaa ja yllättävää, kun ammattilaulaja on pystynyt hämäämään meitä muuttamalla ääntään. Olisihan se aikamoista, jos sieltä paljastuisi Sauli Niinistö. Mutta tässä ajassa soisin, että hallitus ja presidentti keskittyisivät ihan päivätyöhönsä.


Lue myös: "Olisi jo pervoa…" Christoffer Strandberg paljastaa, miksei hänestä tullut TTK-juontajaa


Lue myös: Christoffer Strandberg sanoi ei tosi-tv:lle: “En halua olla julkisuudessa vain julkisuuden takia”


Lue myös: Järkyttävää! Maria Veitola paljastaa - Saa raivopalautetta vuosi toisensa jälkeen: “V**ttu, mikä…”


Masked Singer Suomi MTV3 ja MTV Katsomo

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Juttuun lisätty v. 2022 voittaja 22.11.2022Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat