Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

TV-lääkäri Pippa Laukka paljastaa karun totuuden: "Saatetaan syödä jopa pelkojen hallitsemiseksi"

Korona on tuonut haasteita suomalaisten elintapoihin. Tämä näkyy myös Pippa Laukan luotsaamassa Olet mitä syöt -ohjelmassa.

16.10.2021 klo 10:00

Pippa Laukka

Pippa Laukka on koulutukseltaan lääketieteen lisensiaatti ja liikuntalääketieteen erikoislääkäri. Hänen nykyinen päätyönsä on johtavana ylilääkärinä perusturvakuntayhtymä Karviaisessa. Kuva: KKM


Pippa Laukka luotsaa Olet mitä syöt -ohjelmaa jo neljättä kautta. Ohjelmassa on nähty monia suomalaisia julkkiksia vuosien varrella. Lista on pitkä, on Henry Saari, Sanna Kiiski, Kalle Palander, Riitta Väisänen, Niko Saarinen, Kari Kanala, Meiju Suvas...


Lue myös: Tissutteleva Kalle Palander kärsii sukunsa alkoholismin taakasta: "Oon ihan siinä huulilla jo"


Lue myös: Ex-pornotähti Henry Saari erakoitui neljän seinän sisälle: “Olin jo pohjalla” - Oli hengenvaarassa


Hyvinvointilääkäri Pippa Laukalle tärkeintä on osallistujien kokonaisvaltainen terveys.

- Ohjelmassa ei missään mielessä ole kyse laihdutuskuurista tai kilpailusta, vastustan sitä. Kyse on nimenomaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.


Pippa Laukka

Anniina Marjamäen ja Ville Mannerin ruokavalio tihkui suolaa, sokeria ja rasvaa. He muokkasivat elämäntapojaan Olet mitä syöt -ohjelmassa. Kuva: MTV3


Lue myös: Ensitreffit alttarilla Ville ja Anniina lihoivat hurjat 15 kg - Katso kuvat "rakkausruoista" tästä!


Olemme eläneet koronan keskellä jo yli vuoden. Työssään Laukka on nähnyt suomalaisia laidasta laitaan. Miten korona on vaikuttanut ruokailutottumuksiin?

- Kyllä korona on muuttanut meidän jokaisen arkea. Se vaikuttaa elämän tasapainoon. Korona-aika voi näkyä haasteina omissa elintavoissa, esim. syömisen hallinnassa, mikä voi näkyä naposteluna, lohturuokana ja ateriarytmissä. Saatetaan syödä jopa pelkojen hallitsemiseksi.


Pippa Laukka on toiminut Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen lääkärinä vuodesta 2010. Laukka harrastaa triathlonia. Tässä kuva Pippa Laukan Instagramista:Syömisellä on merkittävä vaikutus omaan hyvinvointiin ja jopa tautien ehkäisyyn:

-Syömällä hyvin voi vaikuttaa omaan terveyteen ja puolustuskykyyn ja sitä kautta tautien torjuntaan, Laukka toteaa.


Olet mitä syöt -ohjelmassa päähenkilöt eli suomalaiset julkkikset tasapainoilevat arkirytmin, koronakilojen, motivaatiohaasteiden sekä epäterveiden houkutusten kanssa.


Olet mitä syöt MTV3-kanavalla ke klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»