Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tissutteleva Kalle Palander kärsii sukunsa alkoholismin taakasta: "Oon ihan siinä huulilla jo"

Suosikkiuusinta: Ex-huippu-urheilija Kalle Palander kertoi alkoholinkäytöstään Olet mitä syöt -ohjelmassa.

28.10.2020 klo 7:00

Olet mitä syöt

Kalle Palander on pujottelun maailmanmestari vm 1999. Hän lopetti urheilu-uransa v. 2012. Kuva: MTV3Entinen huippu-urheilija, Kalle Palander on toimelias mies, jolla on monta rautaa tulessa. Kiireistä Palanderia ei ole ruoan terveellisyys kiinnostanut pitkään aikaan, vaan ruokalistalta löytyy mittava määrä eineksiä. Alkoholia kuluu lonkeron ja oluen muodossa reippaasti.


- Alkoholin käyttö lisääntyi kun lopetin (kilpaurheilun), varsinkin kun uran lopettaminen ei mennyt ihan tuubiin, että olisi ollut voittajana pallilla, vaan hävinneenä polvi paskana. Kun oon lopettanut treenaamisen, mistä sain nautintoa ihan helvetisti jossain vaiheessa, niin tää on ehkä se korvike. Ihan paska selitys, mutta niin se vain on. Sulla tulee sellainen kiva fiilis, vähän rennompi fiilis, Palander kertoi Olet mitä syöt -ohjelmassa suhteestaan alkoholiin.


-Tilanne on hallinnassa vielä, mutta suvussa on jonkin verran alkoholismia, niin oon ihan siinä huulilla jo, Palander kuvaili tilannettaan.


Olet mitä syöt

Pippa Laukka ei anna armoa tissuttelevalle Kalle Palanderille miehen viikottaisen ruoka- ja juomapöydän ääressä. Kuva: MTV3


Pippa Laukka ratsasi Palanderin jääkaapin ja antaa kylmää kyytiä alkoholin määrästä. Jääkaapista löytyi tölkeittäin olutta ja lonkeroa. Laukka ei voi kun ihmetellä, miten entinen urheilija on ajautunut äärilaitaan elintottumuksissaan.


Vaikka Palander juo mietoja alkoholijuomia, viikkotasolla niistä tulee kolme pulloa viinaa. Palander hätkähtää suurta määrää.

-Nyt vetää aika hiljaiseksi, mies totesi ohjelmassa.


Olet mitä syöt mtv.fi

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Juttu on suosikkiuusinta ja se on julkaistu ekan kerran 10/2020.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat