Reseptit
Pinaattiletut
Pinaattiletut on rautaisen herkullinen välipala. Tarjoa perinteisesti puolukkahillon kanssa - maistuu myös ripauksella sokeria ryyditettynä!

1 h 15 min8 isoa lettua, 30 pientä lettua
Ainekset
- 3kananmunaa
- 6 dlmaitoa
- 3 dlvehnäjauhoja
- 1-2 rklsokeria
- 1 tlsuolaa
- ¼ dljuoksevaa margariinia tai öljyä
- 75 gtuoretta tai pakaste pinaattia
- Paistamiseen
- Voita tai öljyä
Valmistus
- Vatkaa munat ja sokeri kevyesti kulhossa. Lisää taikinaan maito, vehnäjauhot, suola, rasva ja pinaatti. Jos käytät pakastepinaattia, sulata se ensin. Vatkaa tasaiseksi.
- Anna turvota 30 min.
- Kuumenna lettupannu tai iso paistinpannu ja levitä pannulle rasva. Kaada taikinaa pannulle ja käännä, kun toinen puoli saanut kauniin paistopinnan.
Katso myös





