Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ensitreffit alttarilla Ville ja Anniina lihoivat hurjat 15 kg - Katso kuvat "rakkausruoista" tästä!

Anniina Marjamäen ja Ville Mannerin ruokavalio tihkuu suolaa, sokeria ja rasvaa. He muokkaavat elämäntapojaan Olet mitä syöt -ohjelmassa.

29.9.2021 klo 7:00

Anniina Marjamäki

Tämä pariskunta sanoi toisilleen "Tahdon" suositussa Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Kuva: MTV3


Ville Manner ja Anniina Marjamäki rakastuivat toisiinsa Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Molemmilla kertyi naimisiinmenon jälkeen rakkauskiloja. Kummallekin on kertynyt 15 kiloa lisää painoa yhteen muuton jälkeen.


- Kyllä kiloja on kertynyt yhteisen matkan aikana aikalailla, tämä oli hyvä alkusysäys koko hommalle, pariskunta kertoi Olet mitä syöt -ohjelman lehdistötilaisuudessa.


Anniina ja Ville ovat kummatkin yrittäjiä ja arki on kiireistä. Kun pariskunta laittaa ruokaa, nopeus on valttia ja vihannesten käyttö vähäistä. Anniina napostelee herkkuja pitkin päivää ja Villen kompastuskivi on välipalojen puute.


Anniina Marjamäki

Pippa Laukka pariskunnan viikon ruokien äärellä. Kuva: MTV3


Olet mitä syöt -ohjelmassa he näkevät viikon aikana syömänsä ruoat yhdellä kertaa ja järkyttyvät. Ruokavalio sisältää paljon sokeria ja suolaa sekä kovia rasvoja, "rakkausruoissa" on hampurilaisia, ranskalaisia, keksejä, karjalanpiirakoita munavoilla... Pariskunnan käyttämä suolan määrä saa myös Pippa Laukalta terävää palautetta.


Anniina ja Ville käyvät läpi tarkat labrakokeet. Terveystulokset saavat pariskunnan huolestumaan ja varsinkin Anniinan huomattavan korkea sydäntautiriski vetää parin hiljaiseksi.


Olet mitä syöt MTV3-kanavalla ke klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»