Reseptit
Punajuuripihvit
Punajuuripihvit paistuvat meheviksi paistin- tai lettupannulla. Jos haluat selvitä ruokahuollosta nopeammin, tee pihvit keitetyistä punajuurista ja perunoista.

1 hPaistinpannu, 4 hlölle
Ainekset
- 200 gkermaviiliä, laktoositon
- 1 dlkorppujauhoja, gluteeniton
- 3punajuurta
- 1peruna
- 2kananmunaa
- 2 tlsuolaa
- 1 tlkuivattua timjamia tai meiramia
- öljyä
Valmistus
- Kumoa kermaviili ja korppujauhot kulhoon, sekoita ja anna turvota. Kuori punajuuret ja perunat, raasta karkealla terällä. Yhdistä kermaviili-korppujauhoseokseen. Lisää kananmunat, suola ja timjami tai meirami. Sekoita.
- Muotoile noin 1,5 cm paksuja pihviä. Homma onnistuu helpoiten, kun kostutat kädet. Paista pihvit öljyssä paistin- tai lettupannussa.
- Vinkki: Jos haluat ruoan nopeammin pöytään, käytä valmiiksi keitettyjä perunoita ja punajuuria.
Katso myös





