Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Reseptit

Punajuuripihvit

Punajuuripihvit paistuvat meheviksi paistin- tai lettupannulla. Jos haluat selvitä ruokahuollosta nopeammin, tee pihvit keitetyistä punajuurista ja perunoista.

Punajuuripihvit
1 hPaistinpannu, 4 hlölle

Ainekset

  • 200 gkermaviiliä, laktoositon
  • 1 dlkorppujauhoja, gluteeniton
  • 3punajuurta
  • 1peruna
  • 2kananmunaa
  • 2 tlsuolaa
  • 1 tlkuivattua timjamia tai meiramia
  • öljyä

Valmistus

  • Kumoa kermaviili ja korppujauhot kulhoon, sekoita ja anna turvota. Kuori punajuuret ja perunat, raasta karkealla terällä. Yhdistä kermaviili-korppujauhoseokseen. Lisää kananmunat, suola ja timjami tai meirami. Sekoita.
  • Muotoile noin 1,5 cm paksuja pihviä. Homma onnistuu helpoiten, kun kostutat kädet. Paista pihvit öljyssä paistin- tai lettupannussa.
  • Vinkki: Jos haluat ruoan nopeammin pöytään, käytä valmiiksi keitettyjä perunoita ja punajuuria.
Katso myös
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»