Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Kasari

Nyt pukkaa klassikkoa tv:stä! Bruce Willis tykittää Die Hard - vain kuolleen ruumiini yli leffassa

Kasari: Yhden miehen sota häikäilemätöntä ja raakalaismaista rikollisjoukkoa vastaan - jouluna.

19.2.2021 klo 8:55

Die Hard - vain kuolleen ruumiini yli

Elokuvan sankarina on Bruce Willisin esittämä sympaattinen poliisi John McClane. Kuva: SubJouluaaton kunniaksi John McClane (Bruce Willis) saapuu Los Angelesiin tapaamaan vaimoaan, joka työskentelee Nakatomi-yhtymän pilvenpiirtäjässä.


Talossa on bileet käynnissä, kun yhtymän johto juhlii onnistuneita miljoonakauppoja. Juhlille tulee kuitenkin ikävä loppu, kun 12 aseistautunutta terroristia ottaa johtoryhmän panttivangeikseen. Huonompi juttu, mutta panttivankien joukossa on myös McClanen vaimo.


Die Hard - vain kuolleen ruumiini yli

Virallinen leffajuliste


Terroristit, jotka oikeasti ovat ammattirikollisia, vaativat itselleen 640 miljoonan arvopaperit. Rikollisjoukko on käytökseltään häikäilemätön ja raakalaismainen panttivankeja kohtaan.


Panttivankien ainoa toivo on McClane, joka oli onnistunut pakenemaan terroristeilta. McClane joutuu aloittamaan yhden miehen sodan, ja hänellä on aseenaan vain oma oveluutensa ja virka-ase.


Kasarilla toimintasankarit olivat pitkälti muskelimiehiä, kuten Arnold Schwarzenegger Commando-leffassa. Bruce Willisin esittämä newyorkilaispoliisi on virkistävä poikkeus, sympaattinen poliisi, joka käyttää pikemminkin älyään kuin lihaksiaan.


USA 1988.


Die Hard - vain kuolleen ruumiini yli Subilla pe 19.02. klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat