Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maajussille morsian -jengi juhli iloisia pikkujouluja - Missä ovat nämä kolme? Katso kuvat!

Maajussille morsian -ohjelman maajussit viettivät pikkujouluja ja nähtiinpä mukana "vanhojakin" maajusseja.

28.11.2023 klo 10:43

Niina Wunsch-Linkki

Nämä maajussit nähtiin tv:ssä tänä syksynä, vasemmalta Sami, Ville, Tarja, Kalle, Aino, Jani, Veli-Matti ja Pinja, keskellä juontaja Vappu Pimiä. Kuva: KKM


Maajussille morsian -ohjelmassa nähtiin tällä kaudella yhteensä kahdeksan maajussia. Puolet heistä oli pääsarjassa ja puolet Maajussille morsian: Kaikki tarinat -sisarsarjassa.


Ystävyyssuhteita syntyi, ja siitä on osoituksena yhteiset pikkujoulut. Eikä näihin pikkujouluihin riittänyt pelkästään tämän kauden väki, vaan kutsun saivat myös aiemmalta kaudelta tutut Niina Wunsch-Linkki ja Kalle Linkki.


Niina Wunsch-Linkki

Maajussi-Kalle ja Niina kohtasivat ja rakastuivat Maajussille-ohjelmassa v. 2021 ja menivät naimisiin viime kesänä. Kuva: MTV3


Niina kertoi pikkujouluista ja omasta viikonlopustaan omalla Instagram-tilillään näin:

-Lauantaina ajettiin Järvisydämestä kohti Helsinkiä, kun saatiin ex tempore kutsu tämän vuoden maajussien pikkujouluihin! No ei siinä kauaa tarvinnut miettiä, kun käännettiin kurssi kohti Pöytyää! Oli ihan huikea ilta näiden tyyppien kanssa, on kyllä timanttista porukkaa ja maajussit tulivat paikalle ympäri Suomen. Kiitos, kun saatiin olla mukana!


Kesällä naimisiin mennyt pariskunta sai nauttia viikonloppuna toisistakin juhlista, kun he pääsivät Tanssii Tähtien Kanssa -finaaliin.

-Yöksi hurruuteltiin vielä kotiin nukkumaan ja nyt ollaan uudestaan ajamassa kohti Helsinkiä. Nyt ensin sydännuorten ja -aikuisten kokous ja sitten illalla mennään katsomaan TTK finaalishow!! Tätä viikonloppua saa muistella varmasti pitkään!, Niina päättää Instassa.


Pikkujouluissa vasemmalta oikealle: Pinja, Aino, Niina, kaksi Kallea, Jani, Ville, Sami, Elina ja Tarja. Toisessa kuvassa Ville ja Kalle. Kuvat lainattu Niinan Instagram-tililtä:Pikkujoulut pidettiin Pöytyällä, joka on tällä kaudella morsiota etsineen tanssitaituri, maajussi-Kallen kotipaikka. Pikkujouluista tai ainakin kuvasta puuttuu Elisa, jonka Ville valitsi morsiokseen ohjelmassa. Myöskään Veli-Mattia ja hänen ohjelman kuvausten jälkeen tapaamaansa Mariannea ei näy. Marianne kirjoitti Maajussille morsian -ohjelmassa Veli-Matille, mutta ei päässyt osallistumaan kuvauksiin.


Juhlahumu jatkui yli viikonlopun, tässä Niina ja Kalle TTK-finaalissa. Kuva lainattu Niinan Instagram-tililtä:Vappu Pimiä on Tanssii Tähtien Kanssa ja Maajussille morsian -ohjelmien juontaja ja hänet nähtiin sunnuntaina TTK-finaalissa.


Lue lisää: Oho! Maajussi Ville jakoi ennennäkemättömät otokset Maajussille morsian -touhuista - Katso kuvat!


Lue lisää: MTV: Maajussi-Kalle paljastaa vakavat syyt, jotka johtivat eroon Marjon kanssa: "Oli tämmöinen..."


Lue lisää: MTV: Maajussi-Sami paljastaa -Näin ilta eteni kameroiden sammuttua Elinan kanssa:"Kyllä me vähän..."


Maajussille morsian MTV Katsomo

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»