Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Nämä maajussit jäävät pois suositusta Maajussille morsian -ohjelmasta - Luvassa jättiyllätys!

Maajussille morsian -ohjelmassa seurataan neljän maajussin rakkauden etsintää.

9.9.2023 klo 7:30

Maajussille morsian: Kaikki tarinat

Maajussille morsian -ohjelmien juontaja Vappu Pimiä. Kuva: Suomi24 Viihde


Maajussille morsian -ohjelmassa tv:ssä on monen vuoden ajan seurattu neljää maajussia etsimässä rakkautta. Tänä vuonna seurataan kirjekuningas-Villen, Tarjan, Kallen ja Samin kesää kumppaniehdokkaiden kanssa.


Maajussien esittelyjaksossa ja kirjeiden lukujaksossa nähtiin kuitenkin kahdeksan maajussia. Tällä kaudella pääsarjasta jäävät pois Aino, Jani, Veli-Matti ja Pinja.


Aiemmilla kausilla nämä ns. rannalle jääneet ovat saaneet kirjelaatikot kainaloonsa ja heidän matkansa ohjelmassa on päättynyt siihen. TV:ssä emme ole enää nähneet näitä maajusseja. Tällä kaudella tilanne on toinen, ja tiedossa on jättiyllätys. Pääsemme näkemään, miten nämä loputkin tarinat päättyvät.


Maajussille morsian: Kaikki tarinat

Kärkölässä asuva Pinja opiskeli alkujaan eläinlääkäriksi ja toimi ammatissa sukupolvenvaihdokseen asti. Pinja on sukutilan ensimmäinen emäntä. Päätoimena tilalla viljellään viljaa, mutta erityisen lähellä Pinjan sydäntä on lampaiden pito. Kuva: MTV3


Maajussille morsian: Kaikki tarinat -sisarsarja keskittyy pääsarjasta pois jääneisiin maajusseihin. Kupletin juoni on seuraava: Maajussit pääsevät tapaamaan morsio- ja sulhoehdokkaita Naantalissa. Pikatreffeillä kohdataan kasvokkain ensimmäistä kertaa ja ohjelmatiedoissa luvataan, että ihastustakin on ilmassa.


Viimeisten pikatreffien jälkeen maajussit tekevät valinnat ryhmätreffeille lähtevistä. Syksyn aikana nähdään, roihahtaako rakkaus vai ei.


Maajussille morsian: Kaikki tarinat

Veli-Matti pyörittää Ylivieskassa lypsykarjatilaa veljensä kanssa. Tilalla on satakunta lypsävää lehmää ja nuorkarjaa. Tilaan kuuluu myös viljapeltoa ja metsää. Kuva: MTV3Maajussille morsian: Kaikki tarinat

Hevoset vievät valtaosan Janin vapaa-ajasta, mutta Jani myös kuntoilee ja lenkkeilee. Tilanhoidon ohella Jani tekee lähihoitajan töitä ryhmäkodissa. Kuva: MTV3Maajussille morsian: Kaikki tarinat

Varsinais-Suomessa Tarvasjoella asuva Aino emännöi 1500-luvulla perustettua tilaa. Tila on ollut Ainon suvulla 1890-luvulta ja tilalla viljellään luomuviljaa. Aino tekee päätyötä erityisluokanopettajana ja maatila on sivutoimeentulo ja elämäntapa. Kuva: MTV3


Ohjelmatietojen mukaan Maajussille morsian -sisarsarja on hieman lyhyempi kuin pääsarja, siinä on kahdeksan osaa ja jokainen osa on 30 minuutin pituinen. Ohjelman juontaa Vappu Pimiä.


Lue myös: Maajussille morsian: Maajussi Veli-Matti ei halua nähdä tätä treffeillä: "Varmaan kaamein…"


Lue myös: Maajussille morsian: Aktiivinen maajussi-Aino tyrmää tämän heti ekoilla treffeillä: "Mä en halua…"


Lue myös: Maajussille morsian: Maajussi-Ville on kirjekuningas - Rehellisenä: "Ei tuolla peräkylällä kovin..."


Maajussille morsian: Kaikki tarinat ma 11.9. MTV Katsomo ja pe 15.9. MTV3 klo 19.30.

Maajussille morsian ma klo 20.00 MTV3


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»