Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kohunäyttelijä Aku Hirviniemi on Hymyä! -sarjassa lehtikeisari Urpo Lahtinen - Alkaako sarja tv:stä?

Hymyä! kertoo Urpo Lahtisesta, joka perusti aikansa sensaation, Hymy-lehden.

5.12.2023 klo 7:00

Hymyä!

Aku Hirviniemi näyttelee lehtikeisari Urpo Lahtista ja Janne Kataja julkkiskampaaja Monsieur Mossea Hymyä! sarjassa. Kuva: MTV3


Hymyä! on tositapahtumien inspiroima, vauhdikas ja värikäs kertomus suomalaisesta lehtimiehestä Urpo Lahtisesta. Sarjassa on vahvassa roolissa Lahtisen lähi- ja ystäväpiiri sekä liikekumppanit lehden kulta-aikana 70-luvulla.


Hymy-lehti perustettiin v. 1959 ja Lahtinen nimesi lehden vaimonsa Hymy Lahtisen mukaan. Sarjassa aikansa kohujulkkista Urpo Lahtista esittää aikamme kohujulkkis, Aku Hirviniemi. Hymyn roolissa nähdään Elsa Saisio. Muissa rooleissa näyttelevät mm. Janne Kataja, Ilari Johansson, Satu Silvo, Markku Pajala, Heikki Kinnunen ja Kalle Lamberg.


Näyttelijä, juontaja Hirviniemi on ollut viime aikoina otsikoissa ja hänen keikkojaan sekä tuotantojaan on peruttu julkisuuteen nousseiden asiattomien ja seksuaalissävytteisten viestien takia. Hirviniemi on julkaissut julkisen anteeksipyynnön, jossa hän kertoi hakeneensa apua.


Hymyä! alkaisi MTV:n kevätohjelmien tiedotteen mukaan MTV Katsomo ja MTV3 8.1. Katso-lehden selvityksen mukaan sarjaa ei nähdä keväällä MTV:llä.


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Katso-lehden selvitys tv-sarjan esittämättä jättämisestä lisätty juttuun 5.1.2024.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»