Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Katso: Danny, 81, lataa tiukkaa tekstiä Farmi Suomi -olosuhteista: "Voi todeta, että ei tämä ole..."

Musiikkineuvos Danny eli Ilkka Lipsanen on yksi Farmi Suomi -ohjelman kisaajista.

23.2.2024 klo 9:00

Farmi Suomi

Danny, 81, on iskelmälegenda ja musiikkineuvos. Kuva: Mojo Erämetsä/Nelonen


Ilkka Lipsanen alias Danny on mukana Farmi Suomi -realityn uudella kaudella. 81-vuotias Danny on jo pienenä poikana seurannut maatilakartanon elämää isoäitinsä helmoissa. Nyt hän pääsi verestämään lapsuusmuistojaan farmimaisemiin.


Ehkäpä aika on kullannut laulajalegendan lapsuusmuistot. Katsolle antamassaan haastattelussa käy nimittäin ilmi, että Dannylle tuli yllätyksenä, kuinka alkeellista ja uuvuttavaa maalaiselämä vielä tänäkin päivänä on.

-Saavutettuani haluamani vetäydyin siitä ja aloin elää uusia asioita muilla sektoreilla, Danny paljastaa elämästään Farmilla.

-Kun huomaa saunan ja peseytymismahdollisuuksien alkeellisuuden, voi todeta, että ei tämä ole minua varten, laulajalegenda tilittää Katsolle.


Danny on aiemmin kertonut saavuttaneensa jo kaiken haluamansa ja lähtee Farmille nautiskelemaan elämästä. Osallistuminen ei kuitenkaan ollut itsestään selvää.

-Nämä muut ihmiset antoivat epäitsekkäästi elämästään kuukauden tälle ohjelmalle. Minä puolestani en ollut varma, haluaisinko käyttää elämäni loppumetrejä tähän. Lopulta tämä oli kiva kokemus, joka palautti mieleen juuri sen mitä toivoin, 81 vuoden ikään ehtinyt laulaja summaa.


Farmi Suomi

Farmi-jengi. Kuva: Nelonen


Danny kertoo haastattelussa, että tärkeintä on kunnioittaa kanssaihmisiä. Miehen mukaan kilpailun aikana tuo kunnioitus kasvoi.

-Elämä on antoisaa ja mielenkiintoista, jos siihen suhtautuu myönteisesti, Danny filosofoi.


Realityssä oli mukana Dannylle muutama entuudestaan tuttu henkilö. Esimerkiksi laulaja Johanna Pakosen kanssa on tehty yhteistyötä.

-Oli hienoa tutustua ihmisiin, jotka ovat ripottautuneet elämän eri osa-alueille. Sami Jauhojärvelle opetin vähän hiihtoa, vaikka kai hän sen osasi jo entuudestaankin, taiteilija naurahtaa Katsolle.


Dannyn kanssa Farmille lähtivät viihdetaiteilija Johanna Pakonen, ex-hiihtäjä Sami Jauhojärvi, Tuplakääk-podcastista tutut juontajat Kirsikka Simberg ja Enni Koistinen, rokkari Archie Cruz, kuvanveistäjä Miina Äkkijyrkkä, Sohvaperunoista tuttu Michael Ntima, somevaikuttaja Mona Bling, viihdetaiteilija Veeti Kallio, Kulta-Iidanakin tunnettu Iida Vainio, poliitikko Merja Kyllönen, mediapersoona Wallu Valpio, tv-kokki Linnea Vihonen, reality-tähti Daniel "Bile-Dani" Lehtonen sekä taiteilija Sofia Zida.


Lue myös: Paljastuiko tässä Erika Vikmanin ja Dannyn eron syy? Erika avautuu vaikeasta ajasta "Elämä oli..."


Lue myös: Farmi Suomi: Danny, 81, paljastaa, miksi lähtee rankkaan tosi-tv-ohjelmaan: "Olen jo..."


Lue myös: Wau! Danny ja Helmi-kaunotar "virallisissa puuhissa" Thaimaan lämmössä - Minimekko kerää katseet!


Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa 7.3.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: Katso

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»