Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ohhoh! Danny kommentoi autossa Archie Cruzin ja Iida Vainion suhdetta: "Niin! Oletteko kuulleet..."

Danny, Archie Cruz ja Iida Vainio ovat yhdessä videolla, joka on kuvattu autossa.

11.9.2023 klo 13:44

Farmi Suomi

Danny, 80, on iskelmälegenda ja musiikkineuvos. Kuva: Mojo Erämetsä/Nelonen


Rock-muusikko Archie Cruz, kultamekollaan hätkähdyttänyt Iida Vainio ja musiikkineuvos Ilkka Danny Lipsanen ovat olleet kaikki Farmi Suomi -kuvauksissa.


Vainio ja Cruz nousivat kohuotsikoihin, kun heidät bongattiin mm. Ruotsista, vaikka Farmi Suomi kuvaukset olivat käynnissä Pieksämäen lähellä maaseudulla. Seiskan mukaan parivaljakko olisi lähetetty Farmilta kotiin ”roisin käytöksen vuoksi”. Otsikkoon ovat päässeet myös lyhyen ajan sisällä pariskunnan kihlautumiset ja erot.


Farmi Suomi

Iida Vainio, 19, tunnetaan myös nimellä "Kulta-Iida". Vainion elämä muuttui kertaheitolla, kun somekansa ja media bongasi kultamekkoisen jääkiekkofanin lentokentällä vastaanottamassa olympiakultaa voittaneita Leijonia. Kuva: Nelonen/Mojo Erämetsä


Nyt lusikkansa soppaan on saanut pistää myös Danny, sillä Cruz on julkaissut Instagram-tilillään sunnuntaina 10.9. videon, jossa mukana on myös Iso Dee. Video on kuvattu, kun Cruz ja Vainio ovat menneet kihloihin. Samassa Instagram-postauksessa on myös kuvia Farmi-kuvauksista.


Auton sisällä kuvatussa Instagram-videossa Iida Vainio esittelee sormustaan kameralle. Sitten kuuluu Archie Cruzin ääni.

-Tuleeko sieltä onnitteluita? Cruz utelee auton takapenkiltä etupenkillä istuvalta Dannylta eli musiikkineuvos Ilkka Lipsaselta.

-Niin! Oletteko kuulleet... Minäkin onnittelen näitä kahta veikeätä veijaria, jotka rikastuttavat kanssaihmisten elämää kihlautumalla, ainakin tänään... Onneksi olkoon, Danny heittää nasevasti.


Archie Cruz kiittelee nauraen:

-Kiitti, Iso Dee.


Farmi Suomi

Santa Cruz -yhtyeen nokkamiehenä tunnetuksi tullut Arttu Kuosmanen alias Archie Cruz on nähty tv:ssä mm. All Together Now ja Selviytyjät Suomi -ohjelmissa. Kuva: Nelonen/Mojo Erämetsä


Katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta. Video on kolmantena. Kuvat ja video lainattu Archie Cruzin Instagram-tililtä:Lue myös: Farmi Suomi: Danny, 80, paljastaa, miksi lähtee rankkaan tosi-tv-ohjelmaan: "Olen jo..."


Lue myös: Ohhoh! Archie Cruz ja Iida Vainio kohurallissa - Hurja heitto ennen Farmia: "Tarttuisi vaimokin..."


Lue myös: Susanna Laine rehellisenä Farmi Suomi -kuvausten yllättävästä erikoisuudesta: "On aika rankkaa..."


Farmi Suomen viides kausi nähdään Nelosella ja Ruudussa keväällä 2024.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»