Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Jorma Uotinen lähettää yllättävät terveiset suomalaisille: "Se voi johtaa vaikka avioliittoon..."

Jorma Uotinen on vakiotuomari Tanssii Tähtien Kanssa -suosikkiohjelmassa.

7.10.2023 klo 8:00

Jorma Uotinen

Upean kansainvälisen uran tanssitaiteilijana ja koreografina tehnyt Jorma Uotinen on tuttu suurelle yleisölle mm. Talent Suomi, Tanssii Tähtien Kanssa ja First Dates Suomi tv-ohjelmista. Kuva: KKM


Jorma Uotinen on vakiokasvo sunnuntaisin Tanssii Tähtien Kanssa -tuomaristossa. Professori, koreografi, tanssija Uotinen avaa vahvoilla sanoilla ja kielikuvilla tansseja, usein positiivisella twistillä.


Suoraa TTK-lähetystä katsoo sunnuntaisin sadat tuhannet silmäparit. Mikä on parasta, mitä suorassa TTK-lähetyksessä voi tapahtua?

-Onnistumisen hetket. Se, että näkee, että joku edistyy ja menee eteenpäin vaikka kenraaliharjoituksesta. Onnistumisen hetki on aina upea. Mä en usko koskaan termiin “hän ylitti itsensä”, sillä mielestäni ihminen ei voi ylittää itseään. Hän löytää itsestään uusia ominaisuuksia, eikä ylitä itseään. Aina olen hämmästellyt sitä termiä. Hän ylitti ehkä edellisen suorituksen ja itsestä löytyi uusi ominaisuus.


Tuleeko mieleen, ketkä olisivat tällaisia itsestään uusia ominaisuuksia löytäneitä aiemmilta kausilta?

-Niitä on löytynyt, tosi odottamattomiakin. Joitakin tapauksia on ollut mukana vuosien varrella, vaikka Antti Tuisku tai Krista Siegfrids. Heidät toki tiedettiin hyviksi liikkujiksi.


Jorma Uotinen

Jorma Uotisen lisäksi TTK-tuomaristossa nähdään Jukka Haapalainen ja Helena Ahti-Hallberg. Tässä tuomarit Vappu Pimiän ja Ernest Lawsonin haastateltavina ohjelman lehdistötilaisuudessa. Kuva: KKM


Mitä terveisiä haluat antaa Suomen kansalle tanssin tiimoilta?

-Tanssikaa hyvät ihmiset, tanssikaa. Tanssi on kokonaisvaltaista osallistumista ja läsnäoloa. Jos se on partnerin kanssa tanssittua, niin siinä syntyy vielä se kontakti, joka voi olla hyvinkin arvokas. Se voi johtaa vaikka avioliittoon, tällaisiahan on paljon historiassa.


Professori Uotinen selventää:

-On lähdetty tansseihin ja löydetty vaikka elämänkumppani. Suurin osa suomalaisia pariskuntia on syntynyt sillä tavalla. Tanssi on vienyt ihmisten elämää hienolla tavalla eteenpäin. Siitä tulee hyvä olo!


Lue myös: Jorma Uotinen paljastaa, mitä ravintolassa tapahtuu TTK-lähetyksen jälkeen: "Tykkään..."


Lue myös: Oho! Jorma Uotinen poseeraa näyttävästi Tom of Finland -malliston mallina - Katso kuvat tästä!


Lue myös: Jorma Uotinen rehellisenä vakavasta sairaskohtauksestaan: "Olen kiitollinen siitä, että…"


Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomo ja MTV3

Katso lähetysaikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»