Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Jorma Uotinen paljastaa, mitä ravintolassa tapahtuu TTK-lähetyksen jälkeen: "Tykkään..."

Professori, koreografi ja tanssija Jorma Uotinen on vakiotuomari Tanssii Tähtien Kanssa -suosikkiohjelmassa.

23.9.2023 klo 10:00

Tanssii Tähtien Kanssa

Jorma Uotinen hurmaa omalla, tinkimättömällä tyylillään. Hän on tuttu suurelle yleisölle mm. Talent Suomi, Tanssii Tähtien Kanssa ja First Dates Suomi tv-ohjelmista. Kuva: Suomi24 Viihde


Professori, koreografi, laulaja Jorma Uotinen on itseoikeutettu Tanssii Tähtien Kanssa -tuomari. Uotinen pisteyttää tanssit varmoilla otteilla - sekä notkeilla sanoilla. Tuomaristossa nähdään Uotisen lisäksi Jukka Haapalainen ja Helena Ahti-Hallberg.


Suosittu Tanssii Tähtien Kanssa tulee ulos tv:stä suorana lähetyksenä sunnuntai-iltaisin. Mitä teet sunnuntaipäivänä ennen suoraa lähetystä? Onko sinulla jotain rutiinia, miten valmistaudut suoraan lähetykseen?

-Ei oikeastaan. Mulla on yleensä pitkä aamu, siis normaalistikin, eikä vain silloin sunnuntaina. En halua ennen puolta päivää ottaa mitään tehtävää, vaan sen jälkeen.


-Syön hitaan aamiaisen ja valitsen vaatteet, mitä laitan illaksi päälle ja lähden tänne (studiolle). Tulemme noin klo 14-15 ja valmistaudumme kenraaliharjoitukseen. Katsomme sen ja teemme omat arviomme, sen jälkeen mennään suoraan lähetykseen. Ei ole muita rutiineja.


Tanssii Tähtien Kanssa

Jorma Uotinen, Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg sekä juontajat Vappu Pimiä ja Ernest Lawson kuvattuna TTK-lehdistötilaisuudessa elokuussa. Kuva: Suomi24 Viihde


Uotinen avaa TTK:n vaatimaa työmäärää:

-Tämä vie kolme kuukautta syyskuusta joulukuun taitteeseen. Mutta meille (tuomareille) se vaatii sen sunnuntain, iltapäivän ja illan. Sen lisäksi mulla on joitakin konsertteja, mitä teen eri puolella Suomea.


Suora lähetys on täynnä energiaa. Kisaajat ovat antaneet tanssiessa kaikkensa ja tuomarit ovat pisteyttäneet esitykset. On koettu iloja ja suruaja, sillä aina joku pari tippuu kisasta pois.


Jorma Uotinen, mitä tapahtuu suoran lähetyksen jälkeen?

-Sen jälkeen mennään (ravintola) Manalaan, joka on auki ja sieltä saa ruokaa melkein puoleen yöhön asti. Ehdimme sinne.

-Tykkään mennä vähän ventiloimaan tapahtunutta. Olen melkein joka sunnuntai lähtenyt, koko ryhmä ei suinkaan tule. Jotkut tulee, jotkut ei. On tuomareita, tanssijoita ja ystäviä, jotka ovat olleet katsomassa (lähetystä). Se on tosi kiva tapa.


Lue myös: Jorma Uotinen rehellisenä vakavasta sairaskohtauksestaan: "Olen kiitollinen siitä, että…"


Lue myös: HS: Jorma Uotinen sai vakavan aivoinfarktin: "Kuolema oli läsnä silloin, kuten oli tälläkin kertaa"


Lue myös: Uuh! Jorma Uotinen jakoi kuvan ex-naisystävästään - Tämä kaunotar hurmaa: "Sensuelli" "Ei huono..."


Tanssii Tähtien Kanssa su klo 19.30 MTV Katsomo ja MTV3

Katso lisää lähetysaikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»