Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Ilouutinen: Aallonmurtaja tv-sarja saa jatkoa - Tuula-äiti joutuu vuokralle, Upi-isi vankilassa...

Suositun Aallonmurtaja tv-sarjan 3. kausi alkaa C Moressa helmikuussa.

9.2.2021 klo 7:00

Aallonmurtaja

Aaltosen perheen Upi (Turkka Mastomäki) ja Tuula (Maria Ylipää) suosikkisarjan ekalla kaudella, kun kaikki oli suhteellisen hyvin. Kuva: MTV3


Aallonmurtaja rikosdraaman keskiössä on Aaltosen perhe, joka tavallisen perhe-elämän lisäksi pyörittää rikollisliigaa. Perhe päätyy toisella kaudella keskelle kansainvälisen rikollisuuden pelikenttää. Toisen kauden päätteeksi Tuula Aaltonen (roolistaan Kultainen Venla -palkittu Maria Ylipää) löytää itsensä entistä syvemmältä kansainvälistä rikoskenttää, vaikka onkin yrittänyt pyristellä sieltä kaikin keinoin eroon.Kolmannella kaudella keskiöön nousee alamaailman kylmäävä arki vankilaympäristössä, jota kuvataan sarjassa varsin realistisesti ja säälimättömästi.


Upi Aaltonen (Turkka Mastomäki), Tume (Joonas Saartamo), K-P (Andreas af Enehielm) ja Romeo (Chike Ohanwe) istuvat pitkiä tuomioita Suomen kovimman turvallisuusluokan vankilassa. Vankilamaailman sisäiset valtasuhteet niin vankien kuin heidän vartijoidensa välillä luovat jännitteen, joka kasvaa pian hengenvaarallisiin mittoihin.


Aallonmurtaja

Aallonmurtaja tv-sarjaa kuvattiin Vilnassa ja Liettuassa viime syksynä. Kuvassa työryhmää ja näyttelijöitä kuvauksissa vilnalaisessa vankilassa. Kuva: Warner Bros.


Tuula Aaltonen on selvinnyt ehdonalaisella tuomiolla, mutta joutunut luopumaan Kotkan ravitallista ja muuttaa lastensa Inarin (Sara Pehrsson) ja Luken (Aleksi Kaukamo) kanssa kerrostaloon Korsoon.


Perheen ainoa tulonlähde on huumekauppa muurien sisällä ja sekin vaikeutuu, kun vankilan herruudesta alkaa kilpailla nuori ja röyhkeä 77-jengi. Vankilan ulkopuolella Aaltosen perhe uhkaa hajota jokaisen yrittäessa selvitä vaikeuksista omilla keinoillaan.

Aallonmurtaja

Maria Ylipää voitti Venla-pystin roolistaan Tuula Aaltosena vuonna 2018. Kuva: MTV3


Aallonmurtaja-sarjan kolmas kausi julkaistaan C Moressa torstaina 25.2.2021.


Telsu.fi - Se kätevä tv-opas >

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat