Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Antonio Flores teki ison uramuutoksen, Pekka Haavisto lausui koskettavat sanat:"Puolisona yritän..."

Antonio Flores on avannut oman yrityksen, House of Flores parturi-kampaamon.

6.11.2023 klo 13:00

House of Flores

TV-katsojille Antonio Flores on tullut tutuksi mm. Tanssii Tähtien Kanssa, Farmi Suomi ja Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -realityistä. Kuva: KKM


Antonio Flores on kotoisin Ecuadorista ja hän on asunut Suomessa 90-luvun lopusta lähtien. Flores nousi julkisuuteen vuoden 2012 presidentinvaalien aikaan Pekka Haaviston puolisona. Nyt hän kannustaa Haavistoa tulevissa pressanvaaleissa, mutta onpa hän ehtinyt tehdä ison muutoksen omallakin urallaan.


Flores on tehnyt pitkän uran kampaajana ja parturina, hän on myös opiskellut mm. media-assistentiksi ja stuertiksi. TV-katsojille mies on tullut tutuksi mm. Tanssii Tähtien Kanssa, Farmi Suomi ja Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -realityistä.


Nyt Flores on tehnyt ison loikkauksen urallaan, hän on perustanut oman House of Flores parturi-kampaamon. Avajaisia on vietetty perjantai-iltana Helsingissä. Mukana avajaisissa oli tietysti myös presidenttiehdokas, Floresin puoliso Pekka Haavisto.


Haavisto jakoi omalla Instagram-tilillään videon avajaisista, jossa lausuu koskettavat sanat puolisolleen. Videolla pariskunta on rinnakkain ja se päättyy halaukseen.


Näin Haavisto sanoo puheessaan:

-Mä olen hirveän ylpeä susta puolisona. Siitä, että olet toteuttanut omia unelmiasi, sä olet niissä määrätietoinen. Olet opiskellut niitä asioita ja aloja, joita olet pitänyt tärkeänä ja olet halunnut perustaa oman liikkeen ja ryhtyä yrittäjäksi.

-On ollut hienoa elää nämä vuodet sun rinnalla ja sun kanssa. Kiitos kaikille ystäville, jotka on tullut tänne tänään ja on tukemassa meitä ja sua tässä yrittäjän uudessa taipaleessa. Tietysti puolisona yritän tehdä parhaani sun tukemiseksi. Kiitos Antonio.


Katso video tästä, lainattu Pekka Haaviston Instagram-tililtä:Haavisto kirjoitti videon yhteyteen kannustavat sanat:

-Tänään vietettiin puolisoni Antonion kampaamon avajaisia. Antonio on vuosikaudet kehittänyt omaa osaamistaan ja paneutunut ammattitaitonsa kehittämiseen. Nyt alkaa uusi vaihe yrittäjänä. Paljon onnea yrityksen alkutaipaleelle!


Pariskunnalla on ollut monipuolinen viikonloppu, sillä Antonio Flores oli puolestaan kannustamassa Pekka Haavistoa lauantaina Tampereella Elämäni biisi -ohjelmassa.


Antonio Flores Elämäni biisi -ohjelman kulisseissa. Kuva lainattu Floresin Instagram-tililtä:Lue myös: Huhhuh! Antonio Flores oikoo huhuja: "Että Pekka Haavisto on pelastanut mut jostain bungalowista..."


Lue myös: "Kuumaa kyytiä"! Antonio Flores paljastaa erikoisesta yöstä Farmilla: "Sinä yönä ei kukaan…"


Lue myös: Antonio Flores paljastaa, miten rakkaus Pekka Haavistoon syttyi: "Mä olin kerran..."


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»