Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Antonio Flores asetti tämän tiukan vaatimuksen Farmi-elämälle: “En missään nimessä halunnut…”

Uusi Farmi Suomi -kausi nyt tv:ssä.

25.2.2023 klo 10:00

Antonio Flores

Flores on opiskellut parturi-kampaajaksi, media-assistentiksi ja stuertiksi. Hän oli pukeutunut Farmin lehdistötilaisuuteen hihattomaan glitter-paitaan. Kuva: KKMAntonio Flores muutti Ecuadorista Suomeen 90-luvun lopussa. Hän nousi julkisuuteen vuoden 2012 presidentinvaalien aikaan puolisonsa, nykyisen ulkoministeri Pekka Haaviston puolisona.


Hius- ja meikkitaiteilija Flores nähdään nyt tv:ssä Farmi Suomi -realityssä. Julkkikset irtautuvat Farmilla täysin modernin maailman mukavuuksista ja elävät maatilalla entisajan malliin askeettisissa oloissa. Maatila sijaitsee Savon sydämessä, Pieksämäen seudulla.


Antonio Flores

Tämä porukka lähti Farmi Suomi -ohjelmaan, joka kuvattiin kesällä 2022. Ohjelma alkaa Nelosella maaliskuussa. Kuva: Mojo Erämetsä/Nelonen


Miksi lähdit mukaan ohjelmaan?

-En ole koskaan elänyt sellaista elämää: lypsänyt lehmiä tai pitänyt huolta kanoista. Miksi ei, ajattelin, että se voisi olla ihan kivakin.Onko sinulla kokemusta suomalaisista maalaiselämästä?

-Lähellä Tamperetta Teiskossa meillä on maatila ja oma mökki. Käydään siellä joka vuosi. Se on hyvin erilainen, siellä on kaikenlaista, on telkkari, se on vapaa-ajan asunto. Mulla ei ole lainkaan kokemusta maalaistalon töistä, olen kotoisin Kolumbiasta pienestä kaupungista ja asuttiin keskustassa.

Antonio Flores

Antonio Flores työvaatteissa. Kuva: Mojo Erämetsä/Nelonen


Oliko sinulla ehtoja, kun lähdit Farmille?

-En missään nimessä halunnut juoruamista. Sanoin, että jos sellaiselta tuntuu, niin lähden kotiin. Olin todella kiitollinen, ettei tullut tunnetta, että haluan kotiin. Pientä draamaa oli, muttei sen kummempaa.Mukana Farmilla oli Antonio Floresin lisäksi Suomen kuuluisin kyläkauppias Sampo Kaulanen, yleisurheilija Jade Nyström, yrittäjä ja povipommi Susanna Penttilä, Miss Suomi Essi Unkuri, manageri Meri Aalto, laulaja Helena Lindgren, psykologi Veltto Virtanen, näyttelijä Johanna Puhakka, kokki Teemu Laurell, toimittaja Katri Utula, somepersoona Joona Puhakka ja laulaja Mariko Pajalahti.


Lue myös: Huhhuh! Antonio Flores oikoo huhuja: "Että Pekka Haavisto on pelastanut mut jostain bungalowista..."


Lue myös: Antonio Flores saa kritiikkiä tästä suomalaistavasta E-Amerikan sukulaisilta: “Ne ihmettelee, onko…”


Uusi Farmi Suomi -kausi Nelosella ja Ruudussa lauantaina klo 20.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat