Reseptit
Pyttipannu
Pyttipannu on kelpo ruoka ylijääneistä keitetyistä perunoista. Itse asiassa aika trendikäs ruoka hävikkiruoan minimoimiseksi!

25 minPaistinpannu, 4-5 hlölle
Ainekset
- 7keitettyä perunaa
- 300 gmakkaraa tai tähteeksi jäänyttä lihaa
- 2sipulia
- rasvaa
- suolaa
- 1kananmuna per syöjä
- Pinnalle
- persiljaa, tilliä tai ruohosipulia
Valmistus
- Kuori keitetyt perunat ja kuutioi. Kuutioi makkara tai liha. Kuori sipuli ja hienonna.
- Paista sipuli pannulla rasvassa. Lisää sekaan perunakuutiot ja makkara tai liha. Paistele.
- Mausta suolalla.
- Paista yksi kananmuna per syöjä. Annostele ruoka lautaselle, lisää päälle paistettu kananmuna. Koristele halutessasi persiljalla, tillillä tai ruohosipulilla.
Katso myös





