Reseptit
Luumukiisseli
Luumukiisseli on talvinen jälkiruoka. Joulupöydässä se on ihan ehdoton juttu. Vinkki: pue juhlaan kermavaahtonokareella!

20 minKattila, 5-6 hlölle
Ainekset
- 1 lvettä
- ½ dlsokeria
- 200 gkivettömiä luumuja
- 1kanelitanko
- 3 rklperunajauhoja
- Pinnalle
- sokeria
Valmistus
- Keitä luumuja ja kanelitankoa sokerilla maustetussa vedessä n. 15 min.
- Suurusta hieman jäähtynyt kiisseli vesitilkkaan sekoitetulla perunajauholla.
- Anna kiisselin kiehahtaa ja nosta kattila liedeltä. Kun kiisseli on jäähtynyt, ota kanelitanko pois.
- Kaada tarjoiluastiaan. Ripottele pinnalle sokeria, ettei päälle tule kuorta.
Katso myös





