Reseptit
Kreikkalainen salaatti
Kreikkalainen salaatti vie makumatkalle Välimerelle. Sulje silmät ja kuule meren liplatus.
![Kreikkalainen salaatti](/reseptit/resepti_m/kreikkalainen-salaatti.jpg)
15 minSalaattikulho, 4 hlölle
Ainekset
- ½kurkku
- 1paprika
- 250 gkirsikkatomaatteja
- 1punasipuli
- 20oliiveja
- 2 tloreganoa
- 200 glaktoositonta fetajuustoa
- Kastike:
- ¼ dlviinietikkaa
- ½ dloliiviöljyä
- ½ tlmustapippuria
- ripaus suolaa
Valmistus
- Kuutioi kurkku, paprika ja kirsikkatomaatit. Kuori ja leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Sekoita salaattikulhossa.
- Valuta oliivit ja kuutioi fetajuusto. Sekoita kasvisten joukkoon ja lisää oregano.
- Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada salaatin joukkoon.
- Vinkki: Maistuu parhaimmalta tuoreen leivän kanssa.
Katso myös
![Marinoitu punasipuli](/reseptit/resepti_s/marinoitu-punasipuli.jpg)
![Rosolli](/reseptit/resepti_s/5d63ccb10bb04-194.jpg)
![Waldorf-salaatti](/reseptit/resepti_s/waldorf-salaatti.jpg)
![Papu-avokadosalaatti](/reseptit/resepti_s/papu-avokadosalaatti.jpg)
![Tomaattisalsa](/reseptit/resepti_s/tomaattisalsa.jpg)
![Couscoussalaatti](/reseptit/resepti_s/couscoussalaatti.jpg)