Reseptit
Kantarellikastike
Kantarellikastike on loppukesän upea sesonkiherkku, jonka teet myös pakastesienistä. Kokeile lohifileen tai pihvien kaverina.
![Kantarellikastike](/reseptit/resepti_m/kantarellikastike.jpg)
35 minPaistinpannu, 5 hlölle
Ainekset
- 1 lkantarelleja
- 2 rklvoita
- 1iso sipuli
- 4 dlkuohukermaa
- ½ tlsuolaa
- ¼ tlvalkopippuria
Valmistus
- Puhdista ja pilko kantarellit.
- Sulata rasva paistinpannussa ja lisää hienonnettu sipuli. Anna hieman ottaa väriä. Lisää sienet ja paista, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut.
- Lisää lopuksi kerma, suola ja pippuri.
- Anna kastikkeen kiehua, jotta neste kiehuu vähän kokoon.
Katso myös
![Perunamuusi](/reseptit/resepti_s/perunamuusi.jpg)
![Täytetyt paprikat, sienitäyte](/reseptit/resepti_s/taytetyt-paprikat-sienitayte.jpg)
![Uunijuurekset](/reseptit/resepti_s/uunijuurekset.jpg)
![Grillatut kasvisvartaat](/reseptit/resepti_s/grillatut-kasvisvartaat.jpg)
![Lohkoperunat](/reseptit/resepti_s/lohkoperunat.jpg)
![Kaalilaatikko](/reseptit/resepti_s/kaalilaatikko.jpg)