Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tiesitkö Selviytyjät-finalisteista? Sami opettaa puukäsitöitä, Tommi on porotilalta, Julia on malli

Jännittävä Selviytyjät Suomi -finaali käydään kuumassa Malesiassa.

2.12.2022 klo 7:00

Selviytyjät Suomi

Selviytyjät-finalistit Sami Helenius, Julia Korpinen ja Tommi Manninen. Kuva: Nelonen


Selviytyjät Suomi viimeisessä jaksossa on jäljellä kolme kisaajaa. Vain yksi voi voittaa ja jo tippuneet kisaajat äänestävät voittajan. Näin Selviytyjät-finaaliin päässeet kilpailijat esittelivät itsensä ennen kauden alkua.


Selviytyjät Suomi

Kuva: Nelonen


Tommi Manninen, 31

Juontaja


Tommi Manninen tunnetaan YleX-radiojuontajana. Hän on työskennellyt toimittajana ja juontajana lähes vuosikymmenen, joista viime vuodet YouTuben parissa. Taustalta löytyy myös pesti rauhanturvaajana Afganistanissa. Tommi tekee työtä ja viettää paljon vapaa-aikaansa somen parissa. Hän haaveilee, että voisi joku päivä hylätä puhelimensa, muuttaa Lappiin ja alkaa eräoppaaksi.


Sodankyläläisellä porotilalla kasvanut Tommi on todellinen Selviytyjät-superfani. Hän on katsonut läpi lähes jokaisen Selviytyjät-kauden ja on haaveillut lapsesta asti pääsevänsä mukaan ohjelmaan. Peli on miehelle läpikotaisin tuttu.Selviytyjät Suomi

Kuva: Nelonen


Julia Korpinen, 20

Näyttelijä


Julia Korpinen pongahti julkisuuteen Salatuista elämistä, jossa hän näytteli Anna Ihalaista vuoteen 2021 asti. Näyttelijän töiden ohella Julia on kirjoittanut itsensä ylioppilaaksi ja toiminut mallina. Tällä hetkellä hän opiskelee viestintää Vaasan yliopistossa.


20-vuotiaalla Julialla riittää energiaa ja positiivista elämän asennetta. Hänen ensisijaisena tavoitteenaan on ylläpitää heimossa hyvää tunnelmaa, minkä turvin he voittaisivat kilpailuja. Juliaa huolettaa käärmeet, tuhatjalkaiset ja hämähäkit, mutta kilpailuihin hän suhtautuu rennosti, sillä nainen käy aktiivisesti salilla ja harrastaa crossfitiä.Selviytyjät Suomi

Kuva: Nelonen


Sami Helenius, 48

Ex-jääkiekkoilija


Sami Helenius on ex-jääkiekkoilija, joka pelasi NHL-urallaan kaikkiaan 155 ottelua. Suomeen palattuaan mies siirtyi SM-liigaan, jossa ehti toimia mm. Jokerien kapteenina. Viimeisen vuosikymmenen Sami on työskennellyt yläasteikäisten nuorten parissa teknisen työn opettajana, mikä on auttanut kasvattamaan miehelle lehmän hermot.


Urheileminen ei ole uran loputtua vähentynyt, joten Selviytyjiin Sami lähti hyvässä kunnossa, voitto mielessään. Lähes kahden metrin pituus ja 118 kilon paino aiheuttaa haasteita ketteryyttä vaativissa kilpailuissa, ja nälkä tulee nopeammin kuin muilla. Tavallisesti miehen aamu alkaa kahvilla ja nuuskalla, joita ei ole viidakossa tarjolla.


Lue myös: Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."


Lue myös: Selviytyjät-tiputettu Pok Biil rehellisenä viidakon öistä - Tämä kiusa ei saanut kehuja: "Oli..."


Lue myös: BB-voittaja Jasmiina "Jassu" Yildiz tilittää takki auki Selviytyjistä: "Mulla oli munaa lähteä"


Selviytyjät Suomi finaali Nelosella su 04.12. klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»