Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

Selviytyjät Suomi finaalikolmikko on selvillä.

28.11.2022 klo 10:44

Selviytyjät Suomi

Virpi Kätkä otti toista kertaa osaa Selviytyjät Suomi -kisaan ja kesti ennätyspitkän ajan viidakossa käytävässä kisassa. Kuva: Nelonen


Selviytyjät Suomi -realityssä nähtiin dramaattinen heimoneuvosto. Jäljellä oli enää neljä kisaajaa: Virpi, Julia, Sami ja Tommi. Kun Juuso Mäkilähde laski äänet, tuloksena oli tasapeli Samin ja Julian välillä. Tämä tarkoitti, että heidän tuli kaksintaistella jatkopaikasta.


Kaksintaistelua ei kuitenkaan koskaan tullut, sillä kaikkien yllätykseksi Virpi nosti kätensä ylös ja ilmoitti lähtevänsä pois kisasta.


Selviytyjät Suomi

Virpi pudotti jymypommin heimoneuvostossa. Vasemmalta Julia, Tommi, Virpi ja Sami. Kuva: Nelonen


Virpi avaa päätöksensä taustoja ruutu.fissä:

-Olisin mennyt pidemmälle, jos olisin saanut sinne Samin ja Julian mukaan. Kun sitä mahdollisuutta ei ollut, tein saman ratkaisun kuin viime kerralla. Ei ole pelkoa, että katuisin tätä.


Virpin ilmoituksen jälkeen ilmeet venähtivät paitsi kilpailijoilla myös tuomaristossa. Luovuttaminen nakertaa etenkin kovia pelaajia, jotka olisivat halunneet kisata loppuun saakka.


Pudonneiden huvilalla Virpi joutuukin ristikuulusteluun:

-Mikä sai sut päättää, että lähdet? Oliko se sen takia, että teille on tullut perhefiilis vai minkä takia sä päätit luovuttaa tän, tuomaristoon jäänyt Pok tivaa Virpiltä.


Selviytyjät Suomi

Julia voitti kisan ja sai palkintona luksushemmotteluyön, jonne hän otti Virpin mukaan. Kuva: Nelonen


Virpi avaa ajatuksiaan pelistä tippuneelle Pokille näin:

-Sami ja Tommi olivat äänestämässä Juliaa pois, ja mun olisi pitänyt äänestää Juliaa kanssa. Julia pelasti minut, että Helmeri lähti minun sijaan, ja sitten minä olisin heittänyt Julian pois, niin se ei enää tässä vaiheessa käynyt mulle. Toinen vaihtoehto olisi ollut, että Sami ja Julia olisivat olleet kaksintaistelussa, enkä voinut Samiakaan pettää.


Pok tyytyy selitykseen:

-Nyt mä ymmärrän sua. Täällä on ihmisiä, jotka oikeasti haluavat taistella, niin se luovuttaminen on vähän nihkeetä.


Selviytyjät Suomi

Tommi voitti ratkaisevalla hetkellä koskemattomuuskisan ja varmisti paikkansa Selviytyjät-finaaliin. Kuva: Nelonen


Virpi olisi ollut valmis äänestämään Tommia, mutta ei voinut, koska Tommilla oli koskemattomuusriipus.

-Mietin sekä Julian että Samin kantilta, että en pysty tiputtamaan kumpaakaan. He ovat olleet tuki ja turva mulle. Julia on pelastanut minut pudotukselta ja Sami ollut puolimatkaa tuki. Ei olisi tullut mielenkään, että olisin voinut jommankumman nimen sinne kirjoittaa, Virpi käy läpi päätöstään ruutu.fissä.


Selviytyjät Suomi

Virpi Kätkä pääsi Selviytyjät Suomi 2022 -kisassa neljänneksi omalla päätöksellään. Kuva: Nelonen


Sen verran Virpi halusi pelata, että paljasti päätöksensä vasta sen jälkeen, kun Julia ja Sami luulivat joutuvansa kaksintaisteluun.

-Kirjoitin ihan tahallaan Samin nimen sinne. Halusin nähdä reaktiot, ja sen jälkeen nostin sormen pystyyn, että mulla olisi asiaa. Siellä oli sydämentykytyksiä, mitä seurasin Samin ja Julian ilmeitä. Kyllä oli käänteiden käänteet ja twistien twistit niin kuin he sanoisivat, Virpi kertoo hyväntuulisena.


Selviytyjät Suomi finaali sunnuntaina 4.12. klo 19.30 Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiSuomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»