Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

BB-voittaja Jasmiina "Jassu" Yildiz tilittää takki auki Selviytyjistä: "Mulla oli munaa lähteä"

Jasmiina Yildiz kisasi heti BB-voiton jälkeen Selviytyjät Suomi -kisassa Malesiassa.

12.10.2022 klo 10:00

Selviytyjät Suomi

Jasmiina ”Jassu” Yildiz voitti Big Brother -kisan v. 2021. Kuva: KKMBB-voittaja Jasmiina Yildiz koki Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksissa Malesiassa suuria epätoivon hetkiä. Dramatiikkaa nähtiin jo ekassa jaksossa, kun Jassu tuupertui rannalle. Tätä ennen Jasmiina oli yrittänyt syödä riisiä ja oksentanut.


Myöhemmin kisassa Jasmiina sairasti useamman päivän ja voinnin romahduttua ensiapujoukot hälytettiin paikalle.


Lue myös: Hälyttävä tilanne Selviytyjät-saarella - Yksi kisaaja tilittää itkuisena: "Mun kisa on kisattu..."


Selviytyjät Suomi

Jasmiina ”Jassu” Yildiz Malesiassa viidakkoaskareissa. Kuva: Nelonen


Miksi lähdit mukaan ohjelmaan?

-Eniten mut sai lähtee, että olin ollut just BB:ssä kolme kuukautta ja voittanut sen. Itsevarmuus oli kasvanut. Ennen ajattelin, että “ei saakeli en ikinä lähde Selviytyjiin”. Me naurettiin BB-talossa, että pitäisi maksaa, että lähtisin Selviytyjiin. Mutta sitten mun asenne muuttui ja kasvoin talossa sen verran, että mulla oli munaa lähteä.


-Lähdin kokemuksen takia, ja mahdollisimman stressittömänä. Ajattelin, että “ihan kiva lomamatka, en oo käynyt Malesiassa” - ilmainen lomamatka. Ei kukaan kieltäydy ilmaisesta lomamatkasta ja auringosta.


Mikä oli parasta?

- Vaikka oli kuinka kurjaa, elät sitä vaan se hetken. Auttoi henkilökohtaisesti ymmärtämään, että joillakin ihmisillä ei ole ruokaa tai heillä sataa vettä sisälle. Oivalsin, että jos myöhästyn bussista 5 minuuttia, niin mulla on kaikki hyvin. Nämä nyt on näitä jeesustelupuheita, kuinka muuttunut on joka formaatin jälkeen. Toi avasi silmiä elämän raadollisuudesta. Vaikka on vähän vaikeesta, niin silti oon tosi onnekas.


Selviytyjät Suomi

Jasmiina on ollut täysillä mukana Selviytyjät-kisoissa. Tässä voimaa vaativassa tehtävässä ex-jääkiekkoilija Sami Heleniuksen rinnalla. Kuva: Nelonen


Mikä oli kamalinta?

-Kamalinta oli ilmasto, en odottanut, että se oli kamala. Jatkuva kosteus, mikään vaate ei kuivu, sulla on koko ajan märät vaatteet. Ja yöt oli aivan kamalia, vettä tuli koko ajan ja ihan jäätävää vauhtia. Hampaat vain kalkattaa 12 tuntia. Kun pimeä tulee, niin sä et voi tehdä mitään. 12 tuntia yöllä ihan kamalaa.


Mitä ruokaa kaipasit eniten?

-Herrajumala, mehän puhuttiin aamusta iltaan ruoasta. Teki mieli perunamuusia, ruskeaa kastiketta ja lihapullia. Itse asiassa lihapullat. Mietin, että voisin maksaa 200 euroa, jos saisin 8 Ikean lihapullaa ja perunamuusia.


Selviytyjät Suomi

Jasmiina ”Jassu” Yildiz pettyi, kun Niko Saarinen taktikoitiin ulos kisasta. Kuva: Nelonen


Mitä tavaraa kaipasit eniten?

-Sytkäristä voidaan lähteä, se olisi ollut ihan kiva. Muutamat paheet mitä itellä on, energiajuomat, Pepsi Max. Jos olisi ollut edes tonnikalaa, niin tonnikala-riisimössö olisi ollut ihan toimiva arkiruoka. Yritin metsästää merestäkin sytkäriä, kun roskaa tuli rantaan, muttei onnistunut.


Ketä ihmistä kaipasit eniten?

-Tämä on tosi tylsä vastaus, mutta mun Minni-koira. Tulin marraskuun viimeinen päivä BB:stä ja olin siellä kolme kuukautta. Huhtikuussa lähdin Selviytyjiin. Se normiarki jäi aika pieneksi. Teki pahaa jättää koira. Yöllä kun satoi vettä, niin ajattelin, että voi vitsi kun olisin koiran kanssa sängyssä. Onneksi Minni muisti mut, kun palasin.


Selviytyjät Suomi

Wallu Valpio äänestettiin tästä jengistä pois, vasemmalta Helmeri Pirinen, Pok Biil, Virpi Kätkä, Valpio, Jasmiina Yildiz ja Tommi Manninen. Kuva: Nelonen


Ylittikö vai alittiko odotuksesi?

- Vastaan, että ylitti. Ylitin itseni joka päivä, joka tunti ja joka sekunti. Odotin pahempaa, mutta paikoitellen ihan viihdyin.


Lähtisitkö uudelleen mukaan?

-En lähtisi mistään hinnasta uudestaan. Sanon ei Selviytyjille, kerta riitti ja olen siihen tyytyväinen.


Lue myös: Tätä et nähnyt TV:ssä: Kovana päsmärinä tunnettu Selviytyjät-kisaaja tuupertuu- Dramatiikkaa ilmassa


Lue myös: Töistä lomautettu Jasmiina äimän käkenä Big Brother -voitosta - 30 000 euroa rikkaampana kotiin!


Selviytyjät Suomi Nelosella ja Ruudussa su klo 19.30

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat