Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Töistä lomautettu Jasmiina äimän käkenä Big Brother -voitosta - 30 000 euroa rikkaampana kotiin!

Jasmiina voitti kireässä kisassa Big Brother Suomi -realityn.

29.11.2021 klo 11:05

Big Brother Suomi

Jasmiina on v. 2021 BB-voittaja. Kuva: Nelonen


Big Brother Suomi -kausi huipentui sunnuntaina, kun Jasmiina kruunataan koko kauden voittajaksi ja 30 000 euron palkintopotin saajaksi.Aki, Lasse, Jasmiina, Taavi ja Anssi asuivat BB-talossa 12 viikkoa. Finaaliviikon perjantaina Big Brother asetti asukkaat houkutuksen äärelle, kun talossa asustavalle viisikolle tarjottiin huutokaupassa mahdollisuutta myydä oma finaalipaikkansa.


Lue myös: Big Brother jymy-yllätys! Ennennäkemätön käänne: "BB-huutokauppa" pistää pakan sekaisin!


Big Brother Suomi

Finaali-illan viisikko. Kuva: Nelonen


Finaali-illan edetessä talon asukkaita häädetään ulkomaailmaan yksi kerrallaan. Lasse, Anssi ja Taavi saavat lähteä ja lopuksi jäljelle jäävät Jasmiina ja Aki. Lopulta tämäkin kaksikko saa jättää jäähyväiset BB-talolle.


Aki ja Jasmiina toivotetaan tervetulleiksi studioon raikuvien aplodien kera. Paikalla on mittava määrä yleisöä ja tietysti jo aiemmin tippuneet BB-asukkaat. Finaalikaksikko asettuu jännittyneenä kuuleman lopullisia tuloksia.


Big Brother Suomi

Jasmiina, 24, on kotoisin Jyväskylästä. Ammatiltaan Jasmiina on lähihoitaja, mutta hän on työskennellyt viimeksi ravintoloissa. Kuva: Nelonen


Jasmiina ei tunnu pysyvän nahoissaan ja Aki on hyvin jännittyneen oloinen. Lopulta Elina Kottonen ilmoittaa:

-Katsojat ovat äänestäneet. Big Brother Suomi -voittaja 2021 on… Jasmiina. Onneksi olkoon Jasmiina! 30 000 euroa rikkaampana kotiin! juontaja onnittelee.

Big Brother Suomi

BB suoran lähetyksen juonsivat Kimmo Vehviläinen, Elina Kottonen, ja Alma Hätönen. Kuva: Nelonen


Konfettisade laskeutuu ja aivan häkeltynyt Jasmiina saa 30 000 arvoisen sekin. Lopulliset katsojaäänet tulevat näkyviin ja kisan lopputulos oli todella jännittävä, sillä Jasmiina sai äänistä 50,1% ja Aki 49,9%.


Jasmiina on koulutukseltaan lähihoitaja, mutta tehnyt töitä ravintola-alalla. 24-vuotias jyväskyläläinen on tuonut BB-talossa useasti esiin rahahuolensa. Ravintola-alalla työskentelevä Jasmiina kertoo olleensa lomautettuna töistään koronavuoden takia, joten rahalla olisi käyttöä.


Onnea voitosta Jasmiina!

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat