Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Hälyttävä tilanne Selviytyjät-saarella - Yksi kisaaja tilittää itkuisena: "Mun kisa on kisattu..."

Varo juonipaljastuksia: Selviytyjät Suomi -jaksossa koetaan dramaattinen tilanne.

7.10.2022 klo 10:45

Selviytyjät Suomi

Palkintokisassa Timurin joukkue: Helmeri Pirinen, Pok Biil, Virpi Kätkä, Wallu Valpio, Jasmiina Yildiz ja Tommi Manninen. Kuva: NelonenJasmiina Yildiz on sairastanut useamman päivän ja BB-voittajan vointi romahtaa. On aika hälyyttää Timurin saarelle ensiaputiimi.


Jasmiinaa istuu rannalla hietikolla ja häntä lääkitään mm. hengitettävällä lääkkeellä. Ensiapuhenkilö laittaa myös kanyylin Jasmiinan käden selkään.Selviytyjät Suomi

Jasmiina on ollut täysillä mukana Selviytyjät-kisoissa. Tässä voimaa vaativassa tehtävässä ex-jääkiekkoilija Sami Heleniuksen rinnalla. Kuva: Nelonen


Uupunut ja itkuinen Jasmiina tilittää ohjelmassa:

-Mä oon sitä mieltä, että mun kisa on kisattu, mulla ei ole enää voimia antaa tänne. Tuossa oli pari ihan jees tsemppipäivää, ja mulla oli ihan hyvä fiilis. Nyt kun mua sattuu keuhkoihin ja kurkkuun, mua ei kiinnosta yhtään olla täällä.


-Ei ole varmaan viiteen vuoteen ollut näin kipeä olo. Olen ihan tukossa, Jasmiina jaksaa kertoa voinnistaan.


Selviytyjät Suomi

Karoliina Tuominen on pelannut kovaa Selviytyjissä. Myös Karoliina on saanut apua ensiapuhenkilökunnalta lyyhistyttyään kesken kisan. Kuva: Nelonen


Rannalla annettu ensiapu ei riitä saamaan Jassua kisakuntoon, vaan hänet siirretään veneellä pois saarelta. Muu porukka ei ollut oikein uskonut, että Jasmiina on noin heikossa tilassa. Karoliina Tuominen kertoo ohjelmassa:

-Jassu veti sairaan hienon suorituksen koskemattomuuskisassa. Ei olisi voinut kuvitella, että hän painaa kuumeessa ja kipeenä. Sen jälkeen, kun hän sanoi, miten huono olo hänellä on, vasta tajusi, että hän on tosi kipeä.


Lue myös: Tätä et nähnyt TV:ssä: Kovana päsmärinä tunnettu Selviytyjät-kisaaja tuupertuu- Dramatiikkaa ilmassaSelviytyjät Suomi

Jasmiina ”Jassu” Yildiz voitti Big Brother -kisan ja lähti siitä Selviytyjät Suomi -kuvauksiin Malesiaan. Kuva: KKM


Jassun kuntoa ja kestävyyttä on arvosteltu leirissä. Nyt naiselle sataa kannustusta:

-Uusi kokemus mulle, että joku lähtee terveydentilan vuoksi. Uskon, että Jassu tulee takaisin, on se sen verran sisukas mimmi. Jassun kisa ei ollut tässä vielä, Helmeri Pirinen povaa.


Leo Stillman on epäilevämpi Jasmiinan paluun suhteen:

-Vaikka ei olla Jassun kanssa parhaita kavereita, harmittaa, että joku on niin kipee, että joutuu lähtemään kesken leikin pois, eikä tiedä, tuleeko takaisin.


Lue myös: Selviytyjät-paljastus: BB-Jasmiina menettää tajunnan - Kanssakisaaja tylyttää: "Heikot eivät..."


Lue myös: Selviytyjät-yllätystippuja Joalin Loukamaa itkuisen järkyttyneenä: "...on isoin käärme!"


Selviytyjät Suomi sunnuntaisin kello 19.30 Nelosella ja Ruudussa.

Katso ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat