Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Selviytyjät-tiputettu Heikki Sorsa rehellisenä viidakkoelämän rasitteista: "Se mikä oli rankkaa..."

Selviytyjät Suomi -kauden finalistit ovat selvillä! Viimeisenä heimoneuvostosta äänestettiin yksimielisesti ulos Heikki Sorsa.

30.11.2021 klo 10:31

Selviytyjät Suomi

Heikki Sorsa on ex-ammattilumilautailija, joka on edustanut Suomea mm. talviolympialaisissa. Heikki Sorsan harrastuksiin kuuluvat lumilautailun lisäksi surffaus, skeittaus ja jalkapallo. Kuva: Nelonen/Lars Johnson


Selviytyjät Suomi -kausi on edennyt loppumetreille. Viimeisenä kisaajana ennen finaalia heimoneuvostossa äänestettiin yksimielisesti pelistä pois Heikki Sorsa. Finaaliin jatkavat Paul Elias Uotila, Eveliina Tistelgren ja Shirly Karvinen.Pudonneen tilityksessä Heikki kertoo arvanneensa kohtalonsa siinä vaiheessa, kun Paul voitti koskemattomuuden kirjaimellisesti aivan ex-lumilautailijan nenän edestä.

-Varmaan olisin voinut tehdä asiat toisin, että tilanne ei olisi tämä, että istun nyt tässä. Mutta on sitten eri asia, oisinko halunnut tehdä asioita toisin. Pelaan omalla tyylillä. Koitin olla oma itseni ja kyllä mä omasta mielestäni siinä ihan hyvin onnistuin, Sorsa analysoi.


-Oon tyytyväinen. En olisi ikinä uskonut, että näin pitkälle pääsen. Kaksi päivää vaajaa koko kisa, niin terve! Heikki purkaa tunteitaan pudotuksen jälkeen ruutu.fi videolla.


Selviytyjät Suomi

Heikki hävisi koskemattomuuskisan täpärästi Paulille ja tämä ratkaisi hänen tippumisensa kisasta. Kuva: Nelonen/Lars Johnson


Heikki Sorsa oli pelissä mukana 34 päiväa ja sinä aikana pelin nostattamat tunteet heittelivät rajusti laidasta laitaan.

-Se, mikä oli rankkaa, vaihteli koko reissun ajan tosi paljon. Välillä oli henkisesti rankkaa, joutui ottaa etäisyyttä muista ja olla vähän omissa oloissa. Ja sitten koti-ikävä iski joskus tosi kovaa, etenkin lopussa, kun tiesi, ettei ole montaa päivää jäljellä. Fyysisesti oli koko ajan rankkaa. Nälkä oli välillä pahempi kuin joissain toisissa kohdissa. Tunteet meni vähän kuin vuoristorataa, fyysisesti ja henkisesti se, että mikä oli rankkaa.


Selviytyjät Suomi

Heikki Sorsa ei luopunut periaatteistaan Selviytyjät Suomi -kisassa. Kuva: Nelonen/Lars Johnson


Heikillä on oma näkemyksensä, miten peli tästä eteenpäin jatkuu ja kuka kisan voittaa.

-Noi kisat on silleen hyviä, että ne on ihan kenen kisoja vaan. Paul on osoittanut, että se on superhyvä, mutta on myös ollut kilpailuja, missä hän ei ole ollut niin hyvä. Eli tässä on kaikilla tosi hyvät mahdollisuudet. Kaikki on voittanut, paitsi Shirly ei ole tainnut voittaa yhtään. Mielenkiinnolla jään odottamaan, ketkä kaksi sinne sit lopuks tulee. En ees uskalla veikata, kuka tän veis!, Heikki heittää.


Selviytyjät Suomi finaali su klo 19.30 Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat