Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Elokuvat

TV-vinkki: Kummeli V -leffa - Hulvaton jengi pistää menoksi hervottomissa tarinoissa!

Kummeli V -elokuvassa on neljä toisiinsa nivoutuvaa tarinaa ja yli viisikymmentä eri hahmoa.

1.4.2024 klo 7:26

Kummeli

Heikki Silvennoinen on yksi Kummelin kantavista voimista. Kuva. Filmikamari


Kummeli V -elokuvassa on neljä tarinaa, jotka nivoutuvat toisiinsa. Ensimmäisessä tarinassa ex–basisti Tomi tekee virheen. Hän kutsuu vanhan bändikaverinsa, rumputaiteilija Monkki Mähösen, remontoimaan vaimonsa kesähuvilaa. Tarina alkaa saada kauhuelokuvamaisia piirteitä, kun Monkki ja talon emäntä Stina ajautuvat törmäyskurssille.


Kummeli

Heikki Vihinen, Timo Kahilainen, Heikki Silvennoinen, Markku Toikka ja Heikki Hela. Kuva: Filmikamari


Toisessa wannabe-moottoripyöräjengiä ja sen johtajaa, Jounia, nöyryytetään kyläkaupassa. Jouni päättää kostaa ryöstämällä kaupan.


Kolmannessa tarinassa matkataan keltaisen lehdistön syntyaikoihin 60-luvun puoliväliin. Maata kiertävä urkukorjaaja Arvo Hakala on kovan luokan naistenmies. Arvon toimintaa sivusta seuranneet mustasukkaiset miehet kokoavat lynkkausryhmän lännenelokuvien tyyliin.


Kummeli

Kaarina Hazard ja Iina Kuustonen. Kuva: Filmikamari


Elokuvan aikana on tullut tutuksi huonosti käyttäytyvä helsinkiläinen fantasia- ja scifiohjaaja Kurt ”Kurre” von Riikonen, joka nousee neljännen tarinan keskiöön. Hän on juuri saanut valmiiksi uuden leffansa, Excalibur IV:n, josta elokuvassa näytetään muutamia varsin näyttäviä, mutta luokattomia kohtauksia.


Kummeli-ryhmän jäsenet Heikki Silvennoinen, Timo Kahilainen, Heikki Hela ja Heikki Vihinen esittävät yli kahtakymmentä roolihenkilöä.


Kummeli V pe 12.04. klo 22.35 MTV3

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»