Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tiesitkö tämän Suurin pudottaja Suomi -finalisteista? Lapsesta haaveileva, DJ, kauneusalan yrittäjä

Kuka voittaa Suurin pudottaja Suomi -kisan: Suvi, Mika vai Noora?

14.6.2022 klo 10:41

Suurin pudottaja Suomi


Suurin pudottaja Suomi -kisaajat ovat käyneet läpi leirielämän, jossa ruokailu, urheilu ja lepo on ollut säänneltyä. He ovat palanneet kotiin ja päässeet soveltamaan uusia elämäntapoja omaan elämäänsä oikeasti. Nyt jäljellä on enää finaalikolmikko: Noora, Suvi ja Mika.


Finaali tuo kaikki kilpailijat yhteen, on aika muistella leirin tapahtumia ja juhlia huikeita muutoksia. Mikä parasta, finaalissa selviää, kuka on pudottanut eniten painoa: kuka on koko kauden Suurin pudottaja.


Näin finaalikolmikko kuvaili itseään ennen Suurin pudottaja -kuvauksia:

Suurin pudottaja Suomi

Noora, kuva: Nelonen


Noora on 33-vuotias myyjä Jyväskylästä, jonka perheeseen kuuluvat puoliso ja lapsi. Nooran suurena haaveena olisi perheenlisäys, mutta tällä hetkellä ylipaino on haaveen tiellä. Nooran paino on jojoillut paljon vuosien saatossa, ja nyt se on korkeimmillaan, mitä se on koskaan ollut.


Yhtenä suurimpana haasteena Noora pitää tunnesyömistä ja ruokailutottumuksia. Tähän asti hän on aina asettanut muiden tarpeet omiensa edelle, mutta nyt on tullut aika keskittyä omaan hyvinvointiin.

Suurin pudottaja Suomi

Mika, kuva: Nelonen


Mikael, kutsumanimeltään Mika, on 31-vuotias vasta valmistunut restonomi ja dj Tampereelta. Yhdysvalloissa lapsuutensa viettänyt Mika kuvailee itseään show-mieheksi, joka kiihtyy nollasta sataan hetkessä.


Mikaa motivoi elämäntapamuutokseen ennen kaikkea huoli omasta terveydestä. Urheilu ja erityisesti amerikkalainen jalkapallo on ollut elämässä isossa roolissa, mutta ylipaino on tehnyt harrastamisesta vaikeampaa.


Suurin pudottaja Suomi

Suvi, kuva: Nelonen


Suvi on 26-vuotias kauneusalan yrittäjä Kuusamosta. Kiireinen yrittäjän arki on ajanut Suvin noutoruokakierteeseen, eikä terveellisen ruokavalion noudattaminen ole ottanut onnistuakseen. Kilpailuhenkinen viestialiupseeri haaveilee siitä, että voisi harrastaa vapaammin erilaisia lajeja ilman ylipainon mukanaan tuomaa loukkaantumisriskiä.


Tulevaisuudessa siintävät haaveet perheenlisäyksestä motivoivat Suvia tarttumaan toimeen ja muuttamaan elämäntapojaan. Suvi kuvailee itseään kovaksi peluriksi, jonka sanavarastoon ei kuuluu häviäminen.


Suurin pudottaja Suomi finaali ke 15.06. klo 20.00

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»