Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Selviytyjät Suomi: Niina Kuhta pääsi viidakosta hotellielämään - Tätä oli tiedossa: "Oh my God!"

Niina Kuhta poistui oma-aloitteisesti Selviytyjät Suomi -kisasta.

30.8.2023 klo 8:00

Selviytyjät Suomi

41-vuotias hääpukuyrittäjä ja mediapersoona Niina Kuhta on nähty tv:ssä ennen Selviytyjät Suomea mm. Olet mitä syöt ja Suurin pudottaja Suomi -realityissä. Hän voitti Miss Plus Size -kisan v. 2018. Kuva: KKM


Niina Kuhta oli ensimmäinen Selviytyjät Suomi -kisasta poislähtenyt. Hän poistui kisasta oma-aloitteisesti vietettyään viidakossa kolme päivää.


Ruutu+ videolla näytetään Kuhtan ensimmäiset hetket hotellille saapumisen jälkeen. Oman hotellihuoneen oven avattuaan Niina Kuhta näkee ison parisängyn. Hän availee hyväntuulisena vaaleanpunaista punahuulin koristeltua matkalaukkuaan ja kaivaa esiin hammastahnan ja puhtaita vaatteita, myös puhtaat pyyhkeet saavat kiitosta.Selviytyjät Suomi

Niina Kuhta kärsi Malesiassa Selviytyjät-kuvauksissa mm. ötököistä ja kuumuudesta. Kuva: Nelonen


Kuhta muistaa kännykän ja kaivaa sen esiin Moschinon käsilaukustaan.

-Mä en ole kyllä yhtään kaivannut kännykkää, kellonaikaa olisin halunnut tietää silloin tällöin. Kännykkää en ole ikävöinyt, mutta läheisiä olen ikävöinyt. Vaikka on näinkin pieni aika, niin kyllä se ikävä on aina läsnä.


Hääpukuyrittäjä on kertonut tykkäävänsä luksuksesta. Hotellihuoneessa hän menee kylppäriin ja katsoo itseään peilistä:

-Oh my God!, Kuhta tokaisee spontaanisti.


Kameroille hän kertoo suihkun jälkeen omasta peilikuvastaan:

-Ihan sama Niina se siellä räjähtäneenä, reissussa rähjääntyneenä. Olen tavannut hänet kyllä aikaisemminkin. En nyt ehkä ihan tämmöisen viidakkomatkan jälkeen, mutta ihan tuttu kaveri siellä. Aikaa on kulunut niin vähän, ehkä vähän palanut auringossa.


Hotellilla Kuhta saa myös syödäkseen.

-Aika hyvin meni nämä kolme päivää ilman ruokaa. Siihen oli asennoitunut niin, että tässä saattaa mennä hetki. Me syötiin vehnäjauhoa ja vettä, sekin oli niin taivaallista.

-Olin kiitollinen siitä mitä sai. Mutta kyllä mä olen kiitollinen tästäkin, Kuhta kertoo hyväntuulisena aterian äärellä.Selviytyjät Suomi

Heimoneuvostossa Niina Kuhtan kanssa osa naisten heimosta: Riitta-Liisa Roponen, Clarissa Hedman, Tytti Junna ja Pinja Sanaksenaho. Kuva: Nelonen


Hotellissa Kuhta avaa ajatuksiaan koskemattomuuskisasta:

-Mä otan tosi raskaasti, jos mä olen tehnyt jotain kilpailussa, kun pelataan yhdessä. Mä vedin aina itkut sen jälkeen ja mun ihanat heimolaiset sanoi, että "et se sinä ollut, me pelattiin tiiminä". Mut silti, koin, että olin heikoin lenkki varsinkin, kun puomi otti musta mittaa.

-Se jäi mua vähän harmittamaan, että mä olisin voinut tehdä paremmin. Mutta sitten saamaan hengenvetoon pitää muistaa, että me ollaan siellä yli 30 asteen kuumuudessa ja me ollaan tosi väsyneitä ja me ei olla syöty. Olosuhteisiin nähden meillä on varmasti mennyt todella, todella hyvin.


Niina Kuhta on naimisissa Jussi Kuhmosen kanssa. Kuva lainattu Kuhtan Instagram-tililtä:Hääpukuyrittäjä summaa viidakkoseikkailun annin Ruutu+ videolla:

-Mä voisin jossitella, että teinkö mä oikein päätöksen, mutta olen ihan varma, että tein. En usko, että olisin voinut tehdä mitään toisin. Olen tosi otettu, iloinen ja onnellinen, että mä olen päässyt tämän kokemaan.


Lue myös: Selviytyjät Suomi: Niina Kuhta paljastaa nyt, mitä viidakossa oikeasti tapahtui: "Kyseessä olikin..."


Lue myös: Tämä prinsessaunelma kerää katseet! Hääpukuyrittäjä Niina Kuhta tyrmäävänä hääpuvussa - Katso kuvat!


Lue myös: Yrittäjä Niina Kuhta on saanut ikävää nimittelyä ulkomuodostaan: "Se joka kiusaa, niin se ei..."


Selviytyjät Suomi Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina klo 19.30

Katso tv-ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Ruutu+

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»