Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Yrittäjä Niina Kuhta on saanut ikävää nimittelyä ulkomuodostaan: "Se joka kiusaa, niin se ei..."

Niina Kuhta on mukana Olet mitä syöt -ohjelmassa.

5.1.2023 klo 7:00

Niina Kuhta

Niina Kuhta on kiireinen yrittäjä. Hän on hää- ja juhlapukujen erikoisliike Niinattaren omistaja ja toimitusjohtaja. Kuva: MTV3


Niina Kuhta on mukana Olet mitä syöt -ohjelmassa. Aiemmin hänet on nähty Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa, jossa hän pudotti huikeat 23 kiloa. Tiputetut kilot eivät kuitenkaan ole pysyneet poissa, vaan tulleet takaisin.


-Mulla ei ole mitään ongelmia pudottaa niitä kiloja, mutta vielä vähemmän on ongelmia saada ne kilot takaisin - korkojen kera. Se on mun perisynti, Kuhta kertoo Suomi24 Viihteelle.


Lue myös: Suurin pudottaja: Niina Kuhta avoimena, kilot palanneet laihdutuksen jälkeen: “Olen vaan antanut...”

Niina Kuhta

Niina Kuhta Suurin pudottaja Suomi -kisan lehdistökuvassa. Kuva: Nelonen


Olet mitä syöt tuli Niina Kuhdan elämään ns. kreivin aikaan.

-Kun soitto tuli, niin se oli selkeä, ehdottomasti lähden mukaan. Korona-aikana tilanne meni vain huonompaan suuntaan. Nautiskelin elämästä ja se näkyi vyötäröllä ja laboratorioarvoissa.


Kuhta tekee töitä yrittäjänä ja stressi on välillä kova. Jopa sydäninfarktin riskistä puhuttiin hyvinvointilääkäri Pippa Laukan kanssa.

-Se herätti pelkoa. Yksi tuttu yrittäjämies teki ympäripyöreitä päiviä ja hänelle tuli sydänkohtaus. Hyvännäköinen, 44-vuotias mies. Se oli tosi pysäyttävää. Jos se tapahtuu hänelle, se voi tapahtua kenelle vaan. Hän onneksi selvisi siitä.


-Kyllä syön myös terveellisesti, mutta syön paljon myös epäterveellisesti. En tiennyt, että se verenpaine on niin huikea, kun se ei tunnu. Lääkärissä on sanottu, että tarkkaile verenpainetta. Ja yhtäkkiä olinkin riski, se tuntui absurdilta.Niina Kuhta

Niina Kuhta hyvinvointilääkäri Pippa Laukan kanssa terveellisten ruokien äärellä. Kuva: MTV3


Onko sulla ulkonäöllisiä paineita?

-Kyllä, se itsensä hyväksyminen on tosi vaikeeta. Kyllä mulla on tarve näyttää tietynlaiselta itselleni. Haluan näyttää Jessica Rabbitilta. Ja sitten kun sä näytät Michelin-ukolta, niin se ei kohtaa, mitä mä haluaisin olla ja mitä olen.Niina Kuhta

Niina Kuhta tietää konstit terveelliseen elämäntapaan, muttei aina pysty noudattamaan niitä. Kuva: Suomi24 Viihde


Entä onko julkisuus aiheuttanut paineita?

-Se, että haukutaan läskiksi, niin se on vaan mielestäni hölmöä. Ei mulla ole niiden ihmisten kanssa välttämättä paljon keskusteltavaa.


-Jo pienenä opittiin hiekkalaatikolla, että se joka kiusaa, niin se ei ole se kaveri. En mä sellaisesta välitä. Mutta sitä haluaisi olla ennen kaikkea terve, mutta myös näyttää hyvältä. Olisi kiva olla uimapuvussa niin, että tuntee itsensä itsensä hyvältä.


Lue myös: Pia Nykänen tilittää - Keräsi 15 kg painoa herkkuhetkistä Matin kanssa: "Menin sairaalassa…"


Lue myös: Ohhoh! Tältä näyttää Viki Eerikkilän ruokapöytä: mättötacoja, sipsejä, sushia, jne jne...Katso kuva!


Olet mitä syöt MTV3 to klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiSuomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»