Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Selviytyjät Suomi: Niina Kuhta paljastaa nyt, mitä viidakossa oikeasti tapahtui:"Kyseessä olikin..."

Niina Kuhta päätti luopua Selviytyjät Suomi -kisasta ensimmäisessä jaksossa.

28.8.2023 klo 10:25

Selviytyjät Suomi

Niina Kuhta on 41-vuotias hääpukuyrittäjä ja mediapersoona, joka on kertonut tykkäävänsä luksuksesta. Kuhta vietti viidakossa kolme päivää. Kuva: Nelonen


Selviytyjät Suomi starttasi uusin jaksoin. Jo ensimmäisessä jaksossa nähtiin dramaattinen käänne, kun hääpukuyrittäjä ja mediapersoona Niina Kuhta, 41, luopui omasta aloitteestaan paikasta kisassa.


Joukkueet oli jaettu naisiin ja miehiin. Ensimmäisessä koskemattomuuskisassa naiset hävisivät ja joutuivat heimoneuvostoon. Äänestyksessä eniten ääniä ei saanut kuitenkaan Kuhta, vaan Rosanna Kulju.


Niina Kuhta avaa päätöstään ruutu.fissä heimoneuvoston jälkeen:

-Tää mun päätös jättää kisa kesken rupesi kasvamaan ihan ekasta päivästä lähtien. Ensin ajattelin, että mulla on vähän sopeutumisvaikeuksia, mutta kyseessä olikin pelkotilat. Mä en nukkunut ja ne ötökät söi. Siinä oli vaan niin epämiellyttävä olo, että mulla tuli siinä kunnon paniikki päälle, Kuhta kertoo vaikeasta tilanteestaan.


Selviytyjät Suomi

Selviytyjät Suomi -kilpailijat tavoittelevat 30 000 euron voittopottia ja Selviytyjä-titteliä. Tässä naisten joukkue kokonaisuudessaan. Kuva: Nelonen


Hääpukuyrittäjä Niina Kuhta on kertonut tykkäävänsä luksuksesta. Viidakossa Kuhta kärsi ötököistä, ei saanut nukuttua ja myös Kuhdan nivuset tulehtuivat kosteudesta.

-Kun saarella tuli sateinen yö ja katselin niitä tähtiä ja mietin, että mitä on tullut koettua, niin mulla tuli samaan aikaan pakokauhu, että mä en halua enää jäädä tänne. Siinä samalla, miten ihanaa, kaunista ja upeaa se oli, samalla se oli mulle yhtä helvettiä, Kuhta avaa ruutu.fissä vakavana.


Jaksossa nähtiin yllättävä käänne, kun Kuhta kertoi päätöksensä kanssakisaajille. Hän selvitti tuntemuksiaan muille heimolaisille itkien mm. näin:

-Mun seinä tuli vastaan. Mä olen rakastanut kuulla teidän juttuja, miten te elätte unelmaanne. Mutta tämä ei ole mun unelma.


Selviytyjät Suomi

Niina Kuhta jätti soihtunsa Riku Rantalalle ja jätti hyvästit askeettiselle viidakkoelämälle. Kuva: Nelonen


Kanssakisaajille yrittäjä-Kuhdan päätös tuli yllätyksenä, sillä hän oli pohtinut asiaa ihan viimeiseen asti:

-Mä uskon, että mun kanssakilpailijat on ihan täysin ymmällään. Tämä tuli niille ihan puun takaa. Kyllä mä uskon, että muutama ärräpää on lentänyt ja mun nimi siinä mukana. Ne ymmärsivät sen, että lähden pois, mutta ehkä tämä että minä lähden ja Rosanna jää, ei ollut heille se, mitä he olisivat kuitenkaan halunneet.


Lue myös: Selviytyjät Suomi: Kissatappelu! Sonja Aiello ja Rosanna Kulju rähinän keskellä: "Ei sillä ole..."


Lue myös: Selviytyjät Suomi paljastus! Osa julkkiksista jakoi videon somessa - Tämä asia järkytti!


Lue myös: Oho! Kallonsa hionut Sergey Hilman "luonnontilassa" - Katso rehelliset kuvat Selviytyjät-saarelta!


Selviytyjät Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina klo 19.30

Katso tv-ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»