Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Selviytyjät Suomi: Kissatappelu! Sonja Aiello ja Rosanna Kulju rähinän keskellä: "Ei sillä ole..."

Varo juonipaljastuksia: Selviytyjät Suomi starttaa sunnuntaina.

25.8.2023 klo 10:25

Selviytyjät Suomi

Miss Helsinkinä julkisuuteen noussut mediapersoona Rosanna Kulju, 31, on yksi Suomen seuratuimmista somevaikuttajista. Kuva: Nelonen


Selviytyjät Suomi uusi kausi on kuvattu Malesian rannikolla ja mukana on ennätykselliset 18 kilpailijaa. Luvassa on ohjelman historian pisin kausi, sillä kilpailijat yrittävät selviytyä luonnossa peräti 37 päivää.


Jo ensimmäisessä jaksossa naisten Sotong-leirissä leimahtaa, kun naisten rakentama yöpaikka on väärässä paikassa, eivätkä kaikki heimolaiset mahdu sen alle. Sonja Aiello ja Pinja Sanaksenaho pohtivat Rosanna Kuljun kanssa majan siirtämistä. Aiello varmistelee mahdollisimman monelta, että uusi paikka on kaikille mieluisa.


Jatkuva kysely alkaa tympiä Kuljua, eikä hän peittele sitä.


-En voi ymmärtää, mikä siinä on niin vaikeaa, missä se maja on! Tuleeko se tähän? Käykö tämä varmasti kaikille? Jotenkin minua kuluttaa henkilökohtaisesti todella paljon, että kysellään samoja asioita uudestaan varmistaakseen, että on itse diplomaattinen omassa tekemisessään, Rosanna Kulju tilittää.


- Halusin vain varmistaa, että onhan tämä ok, Sonja Aiello sanoo.


- On se ok! Se on sama kuin tuossa. Ei sillä ole mitään merkitystä, mutta kaikki saavat nukkua näin, eikä alamäessä, se on se pointti, Kulju kimpaantuu ja näyttää käsillään majapaikan suuntaa.


Selviytyjät Suomi
Fitness-tähti ja somevaikuttaja Sonja Aiello, 23, päätti jo lapsena osallistuvansa Selviytyjiin jonain päivänä. Kuva: Nelonen


Rosanna Kulju kertoo kameralle tietävänsä olevansa suora ihminen, eikä hänen luonteenpiirteensä miellytä kaikkia.


-Toki minulla on vatsa sekaisin, olen oksennellut koko päivän. Muutenkin tuntuu, että hermo kiristyy ihan muustakin, mutta en jaksa uskoa, että nämä yhteenotot loppuvat tähän, Kulju sanoo.


Selviytyjät Suomi seikkailurealityssä kilpailevat fitness-vaikuttaja Sonja Aiello, juontaja Gogi Mavromichalis, näyttelijä Ismo Apell, Diili-voittaja 2022 Clarissa Hedman, maastohiihtäjä Riitta-Liisa Roponen, Miss Suomi 2018 Alina Voronkova, ex-painija Rami Hietaniemi, mediapersoona Sergey Hilman, radiojuontaja Tytti Junna, artisti Viki ”Seksikäs Suklaa” Konssi, yrittäjä Niina Kuhta, mediapersoona Rosanna Kulju, kokki Teemu Laurell, toimittaja Lloyd Libiso, mediapersoona Roope Rannisto, laulaja-lauluntekijä Teemu Roivainen, somevaikuttaja Pinja Sanaksenaho ja valmentaja Kira “Kipa” Tiivola.


Lue myös: Selviytyjät Suomi paljastus! Osa julkkiksista jakoi videon somessa - Tämä asia järkytti!


Lue myös: Oho! Kallonsa hionut Sergey Hilman "luonnontilassa" - Katso rehelliset kuvat Selviytyjät-saarelta!


Lue myös: Riku Rantala Selviytyjät-kuvauksiin - Somessa vitsailua: "Ei taida tarvita timanttia ihon alle..."


Selviytyjät Suomi Nelosella ja Ruudussa sunnuntaisin klo 19.30

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»