Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Sara Sieppi pettyi "rakkaus-aamuun" - Pyry-rakas pois makuuhuoneesta: "Kun sinkkuvuosien jälkeen..."

Sara Sieppi seurustelee huippujalkapalloilija Pyry Soirin kanssa.

15.2.2023 klo 11:44

Sara Sieppi

Sara Sieppi on someammattilainen, joka on nähty tv:ssä mm. Selviytyjät Suomi -realityssä. Kuva: Suomi24 Viihde


Somevaikuttaja ja yrittäjä Sara Siepin sinkkuelämä on ohi. Viime kesänä Sieppi paljasti olevansa parisuhteessa huippujalkapalloilija Pyry Soirin kanssa. Hän on puhunut suhteesta myös Iholla realitysarjassa. Soiri on tuttu näky Suomen maajoukkueesta, Huuhkajista.


Sieppi ei ole esitellyt uutta rakastaan somessa, mutta nyt hän on ottanut futaajan mukaan hieman erikoisella tavalla Instagram-tilillä julkaisemassaan Ystävänpäivä-videossa. Ystävänpäivä on erityisesti Yhdysvalloissa oikea rakkauden päivä, Valentines Day.


Video alkaakin hempeästi, kun kuvassa näkyy romanttinen aamupala kahdelle makuuhuoneessa, kuten rakkaus-aamuun kuuluukin. Sänkyyn tuodulla aamiaistarjottimella on pinkit drinkit, kulhollinen suklaata, mansikoita sekä kaksi sydämenmuotoista leivosta. Pian tunnelma muuttuu, kun kuvassa näkyy yhden ihmisen puurolautanen ja tyhjä puurokattila keittiössä.Sieppi kirjoittaa ilkikurisesti Instassa:

-.. kun sinkkuvuosien jälkeen pääset vihdoin fiilistelee kaikkia näitä ällösöpöjä päiviä! Eiku hetkinen, se onkin työmatkalla, Sieppi kirjoittaa pusuhuuli-emojin kanssa.


Sara Sieppi

Sara Sieppi on mukana Iholla-sarjassa yhdessä Tuure Boeliuksen, Elina Gustafssonin ja Piritta Hagmanin kanssa. Kuva: discovery+


Usean sinkkuvuoden jälkeen Sara Sieppi ei saanut aloittaa kuuluisaa rakkauspäivää kumppaninsa kanssa. Someseuraajilta sataa sydän-emojeja ja lohduttavia sanoja lohduttomaan tilanteeseen:

-Odotappa niitä kaikkia muita kivoja juhlia/juhlapäiviä, pallisteilla on eri aikataulut, eräs kirjoittaa viitaten futarin aikatauluihin.

-Saatpa syödä itse molemmat, yksi heittää.


Lue myös: Sara Sieppi heittää napakan kommentin ”helposta duunista ja elämästä" arvostelijoille: "He**etin..."


Lue myös: Ex-missi Sara Sieppi TOP3-kuvat - Uhkeita poseerauksia, pilkettä silmäkulmassa ja ranskanpottuja


Lue myös: Oho, mitä luksusta! Sara Sieppi ja upeat lomakuvat - Tämä kohde on todellinen paratiisi!


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»