Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ex-missi Sara Sieppi TOP3-kuvat - Uhkeita poseerauksia, pilkettä silmäkulmassa ja ranskanpottuja

Sara Sieppi on somevaikuttaja, jonka Instagram-kuvat ovat aina tyylikkäitä, joskus jopa leikkisiä.

8.5.2021 klo 10:00

Sara Sieppi

Sara Sieppi on tuttu tv-kasvo. Hän on ollut mukana mm. Selviytyjät Suomi -realityssä v. 2019 ja kohta hänen elämäänsä voi seurata Iholla-sarjassa. Kuva: Nelonen


Sara Sieppi herättää paljon mielipiteitä. Hän on nuori nainen, somevaikuttaja ja kotoisin Lapista. Instagramissa näemme tyylikkään naisen, joka uskaltaa näyttää rohkeasti muotonsa - ja kertoa oman mielipiteensä.


Tässä Siepin Instagramista Suomi24 Viihde-toimituksen valitsemat TOP 3 -kuvat keväältä, ole hyvä.


Lue myös: Kevätsutinaa!?! Kohumissi Sara Sieppi vonkaa seksikkäänä nahka-asussa: "Yhelle ajelulle ehtis..."Somevaikuttaja täyttää kesäkuussa 30-vuotta. Syntymäpäiviä odotellessa hän kirjoittaa uhkeasti poseeraten ja katse kameraan suunnaten:

-Countdown kolmikymppisiin on alkanut. En oo viel varma, et onks sillon elämä jotenkin kivempaa, mut sellainen tuntematon sanonta kuulemma kertoo, et blondeilla on aina hauskempaa, joten pelataan varman päälle ja mennää sitä kohti. Katotaan sitä elämää sit myöhemmin.Sieppi uskaltaa näyttää, että hottis voi myös nauttia ruoasta. Ex-missin nauttii ranskalaisia sängyssä ranskis-t-paidassa, hiukset pyyhkeen sisällä ja aurinkolasit kasvoilla. Somevaikuttaja kirjoittaa:

-mood: viikon vika Teams ilman kameraa.Sara Sieppi vitsailee pääsiäisen aikoihin aina klassiseen farkkuasuun pukeutuneena: yläosassa tiukka farkkutoppi ja alaosassa farkut:

-Tän lähemmäs etelänlomaa ei päästy. Yks palmutapetti ja mimosa kiitos! Aurinkoa pääsiäiseen tyypitLue myös: Sara Sieppi kieltää käyneensä kauneusleikkauksissa: "Ei oo tehty naamalle..."


Lue myös: Oho, mitä luksusta! Sara Sieppi ja upeat lomakuvat - Tämä kohde on todellinen paratiisi!

Suomi24 Viihde

Asiasanat: Sara Sieppi
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat